După ce în urmă cu câțiva ani a lansat albumul „Changing Skins” și a participat de-a lungul timpului la numeroase concerte și festivaluri, fiind o prezență plăcută pe scena metal românească, trupa de alternative rock CHANGING SKINS trece într-o nouă etapă a carierei sale, alături de Alexandru Pop (chitară/clape) ca membru oficial în trupă, dar și prin plecarea Ralucăi Pascaru (tobe) din trupă.

După ani petrecuți alături de trupă, drumurile se separă, Raluca spune „rămas bun”, iar Changing Skins duce povestea mai departe și își caută un nou toboșar care să se alăture echipei.

 „După 5 ani în care am împărțit multe bucurii și dezamăgiri împreună, a sosit clipa să acceptăm faptul că Raluca are un stil de viață total diferit de al nostru cu care nu ne putem îmbina. Ea va rămâne o parte importantă din Changing Skins, dar se va focusa pe proiectele ei personale în care este implicată. O așteptăm mereu cu mare drag să ni se alăture atunci când vor fi momente oportune”, a declarat Horațiu, solistul trupei.

Cu toate acestea, Raluca va rămâne tot timpul parte importantă a trupei, „motorul Changing Skins”, chiar cum declară și Ștefan, chitaristul trupei:

„Raluca a fost motorul Changing Skins pentru o lungă perioadă de timp și este o persoană foarte apropiată mie. Ne-am maturizat împreună și am împărțit clipe minunate. O să-mi lipsească energia și fleru ei. Am decis de comun acord să mergem pe căi diferite și cred că  a fost o alegere grea de făcut, dar o alegere bună pentru această perioadă. Momentan căutăm un nou toboșar cu care să reluăm activitatea live”, declară Ștefan, chitaristul trupei.

Changing Skins – foto: Răzvan Goldstein

Și pentru că schimbările se resimt în această perioadă în trupă, deși a trecut ceva timp de când a fost cooptat, Alec devine membru „cu acte în regulă” în Changing Skins, apărut inițial ca o „necesitate” pentru susținerea concertelor acustice al formației și devenit mai apoi un prieten foarte apropiat al acestora, cum declară chiar Ștefan.

„Din 2015 de când este alături de noi și Alexandru Pop (Alec-chitară/clape) avem și un alt unghi de a aborda piesele atunci când le repetăm sau când le compunem. Integrarea lui în trupă a decurs într-un mod foarte natural și rapid. Cred că a contat foarte mult faptul că nu era un străin. Era în „gașcă” de mult timp iar atunci când mi-a sugerat Alex Pascu (Goodbye to Gravity) să îl cooptăm mi-a picat fisa că era cea mai firească mutare.
Este foarte reconforntat să ai colegi cu care ești pe aceeași undă din multe puncte de vedere, nu doar stricat muzical. O trupă devine după ani de zile ca o familie extinsă”, a adăugat Horațiu.

Share This