Rob Kingsley, cel mai bun artist tribut Elvis, revine pe scena din Hard Rock Cafe.  Evenimentul va avea loc în data de 11 octombrie 2019. „Jailhouse rock”, „Hound dog”, „Love me tender”, „Suspicious minds”, „Always on my mind”, „Heartbreak hotel” sunt doar câteva dintre piesele care vă vor purta în perioada de aur a muzicii rock’n roll. Rob este unul dintre puținii artiști tribut Elvis care au fost recunoscuți oficial chiar de familia legendarului Elvis Presley. Toate elementele de îmbrăcăminte și bijuteriile sunt realizate chiar de specialiștii care au lucrat și pentru Elvis.

După ani în care a studiat prestaţiile live ale idolului său, Rob a dobândit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atât în rândul fanilor regelui, cât şi printre ceilalţi artişti de profil. În 2007 Kingsley a obținut locul I la Best UK Vegas Elvis, una dintre cele mai mari competiţii destinate artiştilor tribut Elvis, iar în 2008 şi-a adjudecat titlul de Campion European în cadrul Largest Official Elvis Competition. Este cotat ca un showman desăvârşit, ce farmecă publicul la fiecare reprezentaţie, reuşind să reaprindă flacăra pasiunii pentru rock’n’roll şi să recreeze atmosfera electrizantă din concertele regelui.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:
VIP – loc la masă în fața scenei (pachetul include întâlnire și fotografie cu artistul, semnarea posterului oficial): 120 de lei
Categoria 1 – loc la masă în fața scenei: 90 de lei
Categoria 2 – loc la masa în sală: 70 de lei
Categoria 3 –  fără loc: 40 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii, sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău, Șoseaua Kiseleff, nr. 32.

Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Bilete – https://www.iabilet.ro/bilete-a-vision-of-elvis-rob-kingsley-and-the-cadillac-s-band-43431/

Share This