Vineri 27 septembrie 2019 începând cu ora 21.00, melomanii timisoreni sunt asteptati in Manufactura la un live performance muzical special sub interpretarea lui Mike Altrin, Toni Kühn și invitații lor.

 

De la primul său album (2010), Mike Altrin respinge orice afiliere geografică, socială sau stilistică. Mijloacele artistice la care recurge țin mai degrabă de o spiritualitate nedogmatică. Folosind formal limbajul poetic, muzica rock’n roll sau experimentală, Mike Altrin caută de fapt o comunicare adevărată, vie, eliberată de strâmtorările percepției. Poate tocmai această ȋnțelegere a dus (ȋn 2018) la colaborarea lui cu Toni Kühn, unul dintre cei mai charismatici muzicieni de jazz din România ultimelor decenii. Celor doi li se alătură muzicieni talentați și aventuroși precum Alexandru Hera, Andrei Talinga, Sebastian Urlica, Vera Luta sau Mihai Toma. Ȋmpreună, ei invită oamenii să participe la un concert ca la o comuniune. Cu atenție și voie bună.

Prețul intrarii este 30 de lei, iar mai multe detalii despre eveniment se găsesc aici: https://www.facebook.com/events/915328522165232

Share This