Veterana trupa de folk-metal din Serbia, Pero Defformero, își aduce muzica incarcata de mesaje și ironii contemporane într-un super-concert în Capcana (ex Daos), vineri 30 noiembrie de la ora 20.00.

Pero Defformero a luat naștere în Novi Sad la ideea nastrusnica a chitaristului Saša Friš în 1993, și a început ca un experiment muzical bizar, un heavy-metal cu voci turbo-folclorice și versuri necenzurate. Însă abia prin 2006 formatia și-a format un fan club considerabil și aprecieri din partea publicului meloman, astăzi fiind o parodie extrem de reusita a evenimentelor culturale și economice absurde din Serbia. Aur, grandomanie și mașini luxoase, toate combinate cu o chitara electrică agresiva și beat-uri accentuate sub următorul line-up:

Goran “Biške” Biševac – voce
Saša Friš – chitara
András Ispán – chitara bas
Luka Jelisavčić – tobe

Pana în prezent Pero Defformero a lansat 3 albume și lucrează intens la cel de-al 4-lea, care se promite a fi mai rău decât toate celelalte la un loc.

Concertul Pero Defformero din Timisoara face parte din turneul trupei care aniverseaza 25 de ani de prezenta pe scena muzicala, și se anunta a fi un adevărat spectacol pentru public.

Intrare concert: 30 lei
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/196499431260034/

Share This