Pe 26 februarie, BestMusic Live Concerts va asteapta la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un nou concert Robin And The Backstabbers!

Muzica Robin and the Backstabbers poate fi definită în multe moduri: disco-funky, grungy, shoegaze, folk sau, cum este numită de trupă, pop melodramatic. Cert este un singur lucru: îți rămâne în minte și în suflet. Vibe-ul grav și retro-futuristic emanat copleșitor în fiecare concert din prezența scenică nesămuită a trupei, îți potolește o sete ce nici nu știai că o ai.

Trupa a lansat trei albume de studio. “Stalingrad” a fost bine primit de către critici, formația câștigând în 2013 premiul la categoria “Cel mai bun rock alternativ” la On Air Music Awards, ocazie cu care a primit și premiul pentru artistul anului. A urmat în 2015 “Bacovia Overdrive vol. 2: Arhanghel’sk”, iar cel mai nou album, “Vladivostok”, a treia parte a trilogiei “Bacovia Overdrive”, a fost lansat în toamna lui 2019.

Robin and the Backstabbers înseamnă Andrei Proca (Robin) – voce, chitară, Vladimir Proca (ShakeHeartbreak) – baterie, Florentin Vasile (Norman Bates) – chitară, Eugen Nuțescu (Oigăn) – bass, Andrei Fântână (Dragonul Roșu) – clape, saxofon, acordeon, chitară, muzicuță și Radu Moldovan (Trădanu) – percuție.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Biletele au urmatoarele preturi:

– VIP: 79 de lei, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de locuri)
– Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala
– Fara loc: 49 de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

– VIP: 84 de lei, cu loc la masa in fata scenei
– Acces General: 54 de lei, cu loc la masa in sala
– Fara loc: 54 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32.
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This