Stevie Rachelle, bine-cunoscutul frontman al trupei Tuff – Glam Band se reintoarce in Bucuresti, dupa 6 ani de zile. Alaturi de muzicieni romani, acesta va aduce spiritul anilor 80 din Los Angeles, in Quantic Club, Joi, 19 iulie. Va asteptam la un concert cu un artist care a influentat multe generatii de muzicieni de-a lungul timpului.

Invitati speciali pe 19 iulie sunt Damage Case!
Din 2010, Damage Case apare în rândul trupelor din underground-ul românesc, scopul fiind acela de a readuce pe scenă sunetul și energia metalului optzecist. Fiind puternic influenţaţi de trupe precum Mötorhead (de unde și numele), Judas Priest, dar și de formaţii de thrash, în perioada lui de glorie, direcţia muzicală este un mix de Speed/Thrash și Rock’n’Roll, mereu rapid, agresiv și old school.
Pe scurt, Damage Case sunt “The Romanian Rock’n’Roll Patrol”.

Link event Facebook: https://www.facebook.com/events/485122141934719/

══════════════

BILETE:

20 de lei – presale in reteaua iabilet.ro
25 de lei – in ziua concertului si la intrare

Joi, 19 iulie 2018
Quantic Club
Bucuresti, Intrarea Grozavesti

══════════════

Tuff este o trupa americana de glam metal, fondata in 1985 in Phoenix, Arizona, de catre chitaristul Jorge DeSaint si basistul Todd Chase. Trupa a devenit completa odata cu sosirea tobosarului Michael Lean si a vocalistului Terry Fox, care a parasit trupa rapid. Acesta a fost inlocuit de Jim Gilette, alaturi de care trupa a inregistrat primul EP, intitulat “Knock Yourself Out”. La scurt timp Jim a plecat pentru a forma Nitro, si a fost inlocuit de Stevie Rachelle.
Trupa a avut succes cu albumul de debut “What Comes Around Goes Around”, lansat in mai 1991 de Atlantic/Titanium Records. Single-ul “I Hate Kissing You Goodbye” a ajuns pe locul 3 in Dial MTV, in urma Metallica si Guns N’ Roses.
Tuff lanseaza “What Comes Around Goes Around Again” in 2012, album ce contine 4 piese reinregistrate precum si piese noi.

══════════════

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Share This