Pe 14 martie, Club Control va fi gazda unui eveniment ce marchează evoluția și maturitatea muzicală a celor de la Gray Matters. Alături de ei, în calitate de invitat special, va fi Low freq (Dream DIggers dj set).

De 3 ani, trupa ne-a dovedit că nu doar albul și negrul sunt relevante, ci și toate nuanțele de gri care reprezintă puntea dintre cele două extreme: muzica electronică și cea rock.

14 Martie este seara premierelor, o seară în care Gray Matters, aflată pentru prima oară în rol principal, va acapara scena și își va pune amprenta 100% asupra acestui eveniment. Cu ocazia acestui concert vom putea urmări pentru prima dată videoclipul piesei “B I P O L A R” și ne vom putea bucura alături de invitații lor.

Despre “BIPOLAR”

“Menit să scoată la lumină, să scuture, să spargă și să distrugă ca mai apoi să reconstruiască, videoclipul descompune vizual latura schizoidă a personalității tulburate de paradoxuri, angoase și frici iraționale. Incapabili să repereze o demarcație fixă între realitate și propriile construcții mentale, între stabil și fluctuant, între cine vorbește și cine ascultă, Gray Matters ne oferă o serie de imagini aparent disfuncționale dar care, regenerandu-se perpetuu, într-un mod paradoxal, reușesc să obțină o imagine clară a unei minți indefinite.” Gray Matters

Gray Matters e îmbinarea a 4 materii gri, fiecare cu un stil și un caracter propriu, care se încăpățânează să aducă mereu ceva nou pe scenă, în sala de repetiții sau în studio. Muzica lor poate fi definită drept o căutare permanentă de modalități de expresie a stărilor de spirit prin muzică. Motiv pentru care, rezultatul final e mereu în schimbare, mereu definit printr-o altă îmbinare fină de sunete, ca pe o paletă cromatică muzicală care acoperă un spectru larg de elemente sonore și de emoții.

Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-gray-matters-lansare-bipolar-at-control-club
RSVP: https://www.facebook.com/events/210410516363680/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2d-rFypvASj6Sy7wdFkjgw
FB: facebook.com/graymattersband
BC: graymatters.bandcamp.com

Share This