Sambata 28 septembrie 2019 de la ora 19.00, clubul Capcana are plăcerea sa gazduiasca a XIII-a editie a evenimentului Metal Attack Fest.

 

Metal Attack Fest este un eveniment nefinantat si non-profit, gândit și organizat cu scopul de a sprijini formatiile de metal locale și naționale.

Prima editie a avut loc în mai 2011 in Arad, trupele invitate fiind Gothic, Spiritual Ravishment, Indefiance, Stellar Soul si Crosshair, toate din tara.

Succesul evenimentului a dus la organizarea urmatoarelor editii, in 2011 unde au fost invitati Grimegod, Loudrage, Katharos XIII, Crosshair, Putrid Emanation si Tongue Twister, respectiv Spiritual Ravishment, L.O.S.T., Krepuskul, Syn Ze Sase Tri, Indefiance si Sheol.

Primele editii internationale Metal Attack Fest s-au desfasurat în 2012 unde au cantat cei de la Christ Agony din Polonia, Daemonicus din Suedia, KROW din Brazilia si Sin of god din Ungaria, alături de alte trupe locale și naționale.

Evenimentul cu numărul 13 este primul organizat în alt oraș decât Arad, de aceea in Capcana se vor reuni unele dintre cele mai interesante proiecte ale scenei underground locale, realizate cu multa munca si pasiune de artisti care au nevoie acum de suportul publicului lor.

Line-up: Transceatla / Ordinul Negru / Terra Infernal / Katara / Mors Silens.

Intrarea la Metal Attack Fest XIII costa 30 de lei. Mai multe detalii despre concerte se găsesc pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/2692198057533755.

Share This