Vineri, 17 mai, Smoke Weaver a lansat cea mai recentă piesă a sa, „Nori”. O baladă rock ce poartă ascultătorii prin acele stări de puternică încărcătură emoțională care apar în viață și trec precum norii pe cer.

Desprinsă parcă din sufletul celor care au iubit, suferit și reușesc acum să ofere din nou dragoste, „Nori” este o piesă de stare, ce abundă în metafore și elemente reale, rupte din poveștile trăite de autorul acestor versuri, Iulian Teodor Costache.

„Orice experiență vine în viața noastră, ne produce o trăire și își lansă amprenta acolo, în sufletul și mintea noastră. Toate episoadele din viața asta, orice relație, moment de fericire, orice ceartă sau dezamăgire, momentele de rătăcire sau deznădejde, toate apar, ne acaparează și apasă, iar apoi trec, mai repede sau mai lent și fac loc unor noi povești. Depinde numai de noi să ne alungăm norii  și să privim cu speranță și pozitivism către viitor!” – declară Iulian Teodor Costache, fondatorul proiectului Smoke Weaver.

Noul single, „Nori”, îmbină  notele de chitară cu distors moale și acorduri punctate de hammond prin orchestrație, cu versuri și ritmuri ce îndeamnă la optimism, totul într-un mod propriu, marca Smoke Weaver.  Atât versurile, cât și linia melodică a noii piese, îi aparțin lui Iulian Teodor Costache.

Proiectul Smoke Weaver a luat ființă în decembrie 2015, odată cu lansarea primei piese, Autostrada. De atunci și până în prezent, Smoke Weaver a lansat șapte piese și a urcat pe scenele a numeroase evenimente organizate în România, precum concerte de revelion sau zile de orașe, dar și în cluburi și pub-uri din București, Sibiu, Constanța, Tulcea, Galați etc.

Fondatorul și artisul din spatele proiectului Smoke Weaver este Iulian Teodor Costache, absolvent al Școlii de Artă – Secția Canto – de mai bine de 20 de ani. De profesie inginer, Iulian a continuat să aibă colaborări în domeniul muzical până în anul 2015, când a decis să își ducă pasiunea pentru muzică la un nou nivel și astfel a pus bazele proiectului Smoke Weaver.

Single-ul poate fi ascultat aici:

Follow Smoke Weaver on facebook: https://www.facebook.com/smokeweaver/

 

Share This