După excelenta primire din partea publicului la prima ediție SoundArt, Stoned Jesus și organizatorii au decis că trupa trebuie să revină pentru încă un show în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului. Dacă în 2017 Stoned Jesus au avut un setlist în care au cântat în întregime albumul Seven Thunders Roar, la SoundArt Festival 2018 trupa va cânta în premieră piese noi de pe viitorul album de studio. Legendarii stoneri ucraineni se alătură trupelor confirmate până în acest moment: Klimt 1918, Need, Somali Yacht Club, Puta Volcano, Purple Dino, Roadkillsoda, Methadone Skies. Evenimentul are loc în perioada 11 – 13 mai 2018.

Abonamentele și biletele pentru eveniment pot fi achiziționate la preț promoțional de pe iabilet.ro.

STONED JESUS – stoner rock – Ucraina

Stoned Jesus sunt cu siguranță cea mai cunoscută trupă din Europa de Est când vine vorba de stoner rock/psychedelic. Ucrainenii sunt renumiți pentru regalul de doom metal tradițional, stoner rock și psychedelic pe care îl prezintă cu succes fanilor la fiecare show al trupei, cât și pe cele trei albume de studio lansate până în acest moment. Stoned Jesus revin în cadrul SoundArt după participarea de la prima ediție în care au prezentat publicului materialul “Seven Thunders Roar” în întregime, cu siguranță cel mai special moment al festivalului. În acest moment, trupa se pregătește să lanseze un noul album, iar publicul prezent la SoundArt Festival 2018 va avea oportunitatea de a asculta piese noi, în premieră.

Trupa se va afla în European Spring Tour 2018 și va concerta și în Cluj Napoca, Timișoara, Iași și Satu Mare. Turneul este organizat de Cavalleria Events pentru concertele din România, Ungaria și Bulgaria. Pentru mai multe informații despre acest turneu puteți accesa pagina oficială de facebook a trupei la următorul link:
https://www.facebook.com/stonedjesusband/

Trupele confirmate până în acest moment sunt Stoned Jesus (stoner), Klimt 1918 (shoegaze/rock/new Wave), Methadone Skies (psychedelic/progressive/stoner/metal), Somali Yacht Club (stoner), NEED (progressive), Puta Volcano (stoner), Purple Dino (heavy rock’n roll) și Roadkillsoda (stoner). Din nefericire, trupa Koneskin și-a încetat activitatea, deci nu mai participă la SoundArt Festival 2018.

Trupele confirmate vor cânta la următoarele cluburi în cadrul SoundArt Festival 2018:
Quantic Club – Stoned Jesus, Somali Yacht Club, Methadone Skies, Need, Pută Volcano, Purple Dino
Control Club – Klimt 1918
Fabrică Club – Roadkillsoda

Variante de acces la Sound Festival 2018:

  • Full Pass – abonament care oferă experiență completă SoundArt 2018, mai exact – accesul la toate concertele festivalului din Quantic Club, Control Club și Fabrica Club. Numărul acestui tip de abonament este limitat la 100. Prețuri – 120 lei (presale), 150 lei (la intrare).
  • Quantic Pass – abonament ce asigura prezența la toate concertele festivalului SoundArt 2018 din Quantic Club. Prețuri – 90 lei (presale), 120 lei (la intrare).
  • Control Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Control Club. Prețuri – 60 lei (presale), 75 lei (la intrare).
  • Fabrica Pass – bilet care permite accesul la concertul SoundArt 2018 din Fabrica Club. Prețuri – 20 lei (presale), 25 lei (la intrare).

Biletele pot fi achiziționate prin rețeaua iabilet.ro la următorul link:
https://www.iabilet.ro/bilete-soundart-festival-2018-30827/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Share This