După concertul aniversar de la Control din București, trupa Toulouse Lautrec concertează pe 30 mai la bordul Războinicului Curcubeului, în portul Constanța, ocazie cu care își lansează și noul album “X” la Constanța.
După ce a străbătut lumea atrăgând atenţia asupra schimbărilor climatice, vasul aduce cu el poveștile a sute de acțiuni de protest. Toulouse Lautrec aduc cu ei cântecele de pe noul album “X”.

Toulouse Lautrec Șmecherul din tine

 

În 1985, primul Rainbow Warrior a fost scufundat prin sabotaj cu bombă de către serviciile secrete franceze, în timp ce protesta împotriva testelor nucleare. 24 de ani mai târziu, Toulouse Lautrec își începea cariera muzicală la fel de exploziv. Albume ca “Heroes” (2011), “Extraordinar” (2013) şi “Dejun pe iarbă” (2015) au ajuns în topurile radiourilor româneşti, iar pe 30 mai ultimul lor album va răsuna de pe helideck-ul Rainbow Warrior.

“Rainbow Warrior” va fi ancorată la Constanța timp de cinci zile, între 29 mai și 2 iunie, timp în care vor fi organizate evenimente cu acces GRATUIT pentru public, la bord și în dana de pasageri a portului Constanța.

www.toulouselautrec.ro

https://www.facebook.com/toulouselautrecband/

Share This