„”DUR DE-A DURA” este despre oamenii altfel, despre cei care nu se regăsesc în convenția societății actuale și simt nevoia să facă lucrurile într-un mod diferit.”

Lansare de videoclip și single

“DUR DE-A DURA” este al doilea single de pe albumul Șase (-), preconizat să apară anul viitor. Primul single de pe acest album, “HAIHUI”, a fost lansat în primăvara acestui an.

„Pentru Șase (-) ne-am propus ca fiecare din cele 6 piese care o să îl compună să aibă și un suport video. Din cauza asta, lucrurile se mișcă puțin mai greu ca la Șase (+), însă rezultatele sunt pe măsură. Am păstrat simbolistica generală a conceptului Șase/Șase, însă am simțit nevoia să aducem ceva în plus.”

Pe lângă partea de compoziție, interpretare și producție a noului single, Adrian Despot a preluat și frâiele regizorale ale acestui videoclip.

„Nu e prima oară când fac lucrul ăsta, e prima oară însă când mi-l asum. Ideea inițială a fost a lui Costaș (Ivanov), am dezvoltat-o apoi împreună cu Gabriel Petrescu și a prins viață prin obiectivul lui lui Andrei Baltaretu. Povestea are loc într-un spațiu de antrenament fizic intens, la granița între real și mental, avându-l în prim plan pe Cezar (Popescu), chitaristul trupei Vița de Vie. Cezar se antrenează din greu pentru a-și întâlni oponentul. În tot acest timp are niște flashbackuri din tinerețe, descoperind astfel niște triggere care l-au împins să se apuce de lupte și să își dorească să fie puternic și impenetrabil emoțional. O scenă de violență conjugală, o scenă de bullying și mai târziu o despărțire dureroasă îl motivează să devină un luptător. Pe tot acest parcurs simțim prezența oponentului său, însă identitatea acestuia nu este dezvăluită decât la final, în ring.
Cezar este pasionat de arte marțiale mixte de mai mulți ani și a fost o alegere naturală pentru rolul principal. A fost însă și cel mai chinuit dintre noi, el a dus greul zilelor (și nopților) de filmare!”

Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 8 noiembrie, în Expirat, București, videoclipul urmând să fie disponibil începând cu a doua zi.

Așa cum i-au obișnuit deja, subscriberii mailing-list-ului Vița de Vie vor primi melodia cu 24 de ore înaintea lansării oficiale.

Nu ești încă subscriber Vița de Vie? O poți face aici:
http://bit.ly/protvsinglenouvitadevie

 

Share This