Eternal-FireScena autohtonă de black metal melodic s-a îmbogăţit cu un nou nume! Deşi a pus punct în 2011, trupa Eternal Fire s-a reformat doi ani mai târziu, însă n-a susţinut nici un concert până acum, din motive obiective.

Mai concret, Eternal Fire s-a restructurat complet, formula din prezent fiind total diferită de cea de până în 2011. În plus, stilul nou abordat (black metal melodic), precum şi dorinţa de a veni în faţă publicului cu o serie de piese complet noi a determinat formaţia bucureşteană să aştepte momentul prielnic pentru a reveni live.

MUM-50---micLucru ce se va întâmpla marţi, 14 iulie 2015, în Club Question Mark (Bucureşti) la ediţia aniversară Metal Under Moonlight (a 50-a!). Iar ca sărbătoarea să fie completă, alături de Eternal Fire vor mai fi live două formaţii din crema undergroundului suedez black-death: Of Fire şi Wormwood.

Marţi, 14 iulie 2015, accesul publicului se va permite de la ora 20.00, concertul urmând să înceapă la 20.30. Preţul biletului este de 20 lei (biletele se vor vinde la club, numai în seara concertului).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CD-uri şi tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor cu trupele participante.

Club Question Mark: Calea Victoriei nr. 48-50, Bucureşti (pasaj)

Share This