Trupa om la lună lansează ‚Zid’, cântecul care anunță materialul ‚Dans’, compus și înregistrat în întregime în perioada de izolare.

Membrii trupei au locuit 15 zile împreună, timp în care au compus șase piese despre toate stările experimentate în această perioadă. ‚Zid’ este primul dintre acestea și este cel care a dat trupei imboldul de a pune în cântece toate aceste stări. ‚Zid’ este despre limitele și limitările noastre, despre viața trăită în fuga calului și despre finaluri inevitabile.

“Într-o zi mi-a trecut prin cap că există o bună posibilitate ca asta să fi fost tot. Că trăim lucruri pe care nu le-am mai trăit – un război ciudat care ne ține în case, aparent departe de inamicul invizibil. A fost un gând pe care l-am purtat cu mine zile în șir, m-a cotropit și m-a împiedicat să văd orice urmă de lumină sau de speranță. A fost o luptă între resemnare totală și schimbarea completă a perspectivei. Și așa s-a născut ‚Zid’. A fost primul cântec scris în această perioadă, ca un final inevitabil. Cu toate astea, în mod surprinzător, ‚Zid’ ne-a dat și schimbarea perspectivei. Ne-a obligat să ne afundăm în stările pe care le aveam, să le trăim și să încercăm să ni le explicăm, pentru ca apoi să le transformăm în cântece. Și așa au apărut cele șase piese care formează materialul ‚Dans’. Șase stări diferite, de la albul cel mai alb, la negrul cel mai adânc. Despre noi, gândurile noastre, fricile și bucuriile regăsite. Totul a fost ca un dans. De unul singur, în doi, împiedicat, cu călcat pe picior, cu căzut și ridicat, cu mai mult curaj pentru mișcări noi, cu desăvârșit cele vechi, între stări și culori, cu ochii închiși sau privind în sus, cu tristețe sau cu bucurie. Cu de toate. Un dans intens, asta a fost. Iar ‚Zid’ a fost primul pas.” – Doru Pușcașu

Cântecul este înregistrat și mixat de Dragoș Strat în studioul For The Record, masterizat de Cristian Varga, la Master Vargas NY și beneficiază de un videoclip produs de echipa condusă de Dragoș Ometiță.

Puteți viziona videoclipul piesei ‚Zid’ – AICI

om la lună — Zid
ISRC: TCAEY202145

_____________________________________________________________
Versuri — Doru Pușcașu
Muzică — Doru Pușcașu / Dragoș Strat / Adrian Maraloiu / Cătălin Constantin
_____________________________________________________________
Înregistrat la  For the Record, București
Producție — om la lună & Dragoș Strat
Recording & mix — Dragoș Strat
_____________________________________________________________
Artwork de Silviu Gosav
_____________________________________________________________
✎ Facebook ✎ Youtube ✎ Instagram ✎ Bandcamp ✎ Spotify ✎ Apple Music
✎ Deezer ✎ Soundcloud  ✎ Twitter  ✎ Bandsintown  ✎ Songkick

Share This