Cu ocazia episodului 3 din #STAYATHOME with Dirty Shirt, maramureșenii au prezentat fanilor cea mai nouă piesă, intitulată „Geamparalele”, o adaptare după un excelent dans tradițional din Dobrogea. Piesa a fost înregistrată, alături de mai multi artiști invitați, cu ocazia acelui show online, în condiții de distanțare socială.

„Geamparalele”, primul extras single de pe viitorul album discografic al trupei, este disponibil pe toate platformele digitale.

Spotify: https://spoti.fi/2UHcz6m
Deezer: https://bit.ly/2YAJMS7
iTunes: https://apple.co/2XZmOFh
Google Play: https://bit.ly/2YwlBnX
Tidal: https://bit.ly/37zl0WL

Piesa a reușit să strângă 125.000 de vizualizări pe youtube (https://youtu.be/Jc2qFV83j-w), iar episodul respectiv aproape 100.000 de vizualizări pe Facebook (https://www.facebook.com/DirtyShirtRomania/videos/677961846373536/)

 

În acest moment Dirty Shirt, formație ce a lansat pană în acest moment 6 materiale discografice (ultimul fiind „Letchology” -2019), lucrează la alte piese ce vor fi incluse pe viitorul material discografic.

Reamintim că Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, singura formație românească participantă la Wacken Open Air 2019 unde a adunat un public de peste 8000 de oameni, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Maramureșenii au confirmat participarea la Reload Festival (Germania), Pol’and’Rock Festival (Polonia), Dong Open Air Festival (Germania), Les Bichoiserie Festival (Franța), Plane’r Fest (Franta), evenimente programate pentru 2020, dar care din cauza pandemiei de Covid 19 au fost reprogramate pentru 2021.

Dirty Shirt:
Dan “Rini” Craciun – vocals
Robert Rusz – vocals
Mihai Tivadar – keys, guitars
Cristian Balanean – guitars
Dan Petean – guitars
Pal Novelli – bass
Vlad “X” Toca – drums
Cosmin Nechita – violin

www.dirty-shirt.com
www.facebook.com/DirtyShirtRomania
www.youtube.com/dirtyshirtoriginal

Share This