Juriul, format din Lenți Chiriac, Andy Ionescu, Mihai Ilie, Mihnea Badea, Răzvan Brăileanu, Bogdan Prundeanu, Denis Uţă și Bogdan Trîmbaciu, a selectat următoarele formații care vor concura LIVE pe scena de la Câmpulung Muscel:

🔴 Apa Sîmbetii (București)
🔴 Avoid Humanity (București)
🔴 𝘽𝙇𝘼𝘾𝙆𝘚𝘏𝘌𝘌𝘗 𝘙𝘖𝘔𝘈𝘕𝘐𝘈 (București)
🔴 C E I T R E I (Arad)
🔴 Eat Your Heart (Cluj-Napoca)
🔴 Gunshee (București)
🔴 HARMASAR (Chișinău, Republica Moldova)
🔴 Negative CORE Project (București)
🔴 Taking Back August (București)
🔴 Underwaves (Brașov)

☝️ Juriul invită formațiile calificate în finală să transmită până pe 7 August 2021, la contact@posadarock.com, rider-ul tehnic, stage plot-ul și numărul exact de persoane care se vor deplasa la Câmpulung Muscel.
De asemenea, formațiile selectate sunt rugate să citească atent regulamentul concursului (în special, detaliile legate de cazare, transport, mod de desfășurare, etc.) la www.posadarock.com. Pentru trupele participante la faza finală a concursului, se asigură cazarea pentru membrii formației și maximum un însoțitor (manager, sunetist, promoter etc.) și transportul: bilet de tren clasa a II-a, bilet de autobuz sau combustibil (un autoturism per formație, maximum 7,5l/100 km). Decontul transportului se va face doar la prezentarea biletului, bonului sau facturii aferente. Fiecare formație calificată în faza finală a concursului va avea la dispoziție un total de 30 de minute pentru set-up, line-check și recitalul propriu-zis. Orice depășire a timpului alocat poate duce la depunctarea sau chiar eliminarea din concurs a formației respective.
Juriul de specialitate va decide clasamentul, iar trupele aflate pe primele locuri vor primi premii în valoare totală de peste 4.000 de euro.

🤘 Juriul le mulțumește tuturor celor 49 de trupe înscrise în concurs și îi felicită pe finaliști!

POSADA ROCK ESTE CEL MAI VECHI FESTIVAL DE MUZICĂ ROCK DIN ROMÂNIA

Festivalul are loc în Câmpulung Muscel, un oraș situat la o altitudine de 580 – 600 m. Orașul are o suprafață de 11,7 km pătrați și o populație de aproximativ 40.000 de locuitori. Câmpulung este încărcat de istorie, aici funcționând prima capitală a Țării Românești și, tot aici, fiind redactat primul document oficial în limba română: Scrisoarea lui Neacșu din Câmpulung către judele Brașovului, Hans Benkner.

Prima ediție a Festivalului Posada Rock a avut loc în anul 1986, în perioada comunistă. Încă de la început, s-a dorit a fi un festival concurs, desfăşurat pe parcursul a trei zile, care aducea la Câmpulung Muscel cele mai bune trupe din zona underground și, în recital, numele valoroase ale muzicii rock româneşti.

De-a lungul timpului, pe scena de la Câmpulung Muscel au urcat toate marile formații ale rock-ului autohton, festivalul reușind, în același timp, să lanseze an de an nume importante pe scena rock din România.

În prezent, Posada Rock este cel mai important festival concurs pentru formațiile rock din underground-ul românesc, dar, a devenit și un respectat festival internațional de rock, la Câmpulung Muscel concertând nume importante ale rock-ului mondial.

În prezent, Festivalul Posada Rock se desfășoară pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, în primul weekend din luna Septembrie, fiind organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.

 

Share This