Singurul post de radio

de Rock Românesc!

<a href="http://tunein.com/radio/Definite-Rock-s232567/"> <img src="/wp-content/images/asculta-tunein.png" height="110" width="110"/></a> <a href="http://82.77.137.30:8555/listen.pls"> <img src="/wp-content/images/asculta-winamp.png" height="110" width="110"/></a> <img src="/wp-content/images/asculta-pop.png" height="110" width="110"/>

Definite Rock ești tu!

Rocker Stencil1Acela care a crescut în anii ’70, ’80, ’90. Dar ești și tu, cel venit în această gașcă a rockerilor după 2000.

Definite Rock înseamnă tot ceea ce e mai bun în rockul românesc și reprezintă cu mândrie pe cel care nu-și găsește locul în muzica din mediile tradiționale.

Rocker Stencil3Definite Rock înseamna un concept de viață, o perspectivă prin care rockul este MUZICA și muzica trebuie să transmită un MESAJ.


Definite Rock înseamnă blugi, bocanci, tricouri cu imagini care-i sperie pe ceilalți, înseamnă bandane, motociclete, revoltă față de lucrurile date drept standard, reprezintă prieteni și tovarăși, înseamna ROCK ROMÂNESC.

Definite Rock vrea sa fie un loc de adunare, un loc unde îți găsești, împreună, prietenii, muzica preferată și informațiile care te interesează.

Ai o trupă de rock?

Rocker_Stencil4Te deranjează că nu e loc pentru tine în FM?

Îți vine să dai cu radio-ul de pământ de fiecare dată cand îl deschizi?

Vrei un loc în care trupa ta să poată fi auzită, în afară de cluburile în care cântați de obicei? Ai vrea să-ți promovezi cântările?

Simți nevoia să vorbești cuiva căruia îi pasă de rock-ul românesc?

Ai ajuns unde trebuie, la Definite Rock!

Sprijiniți trupele locale!

Poate pare altfel din exterior, dar să faci rock în ziua de azi nu e lucru ușor. De fapt, n-a fost niciodată. Poate să pară ușor privit din afară, pentru că rockerii pun foarte multă pasiune în ceea ce fac și sunt în stare să-și vândă și tricoul de pe ei pentru un set de corzi. Iar dacă nu pornești din București sau Timișoara, e și mai complicat. Nu că pe-acolo umblă câinii cu covrigi în coadă, dar parcă sunt mai multe uși care pot fi deschise. Ca să nu mai spunem ca pentru ei nu prea e loc în FM.

Rocker Stencil2Dacă ești “din provincie”, dai de greu încă de la începuturi: greu găsești săli de repetiție, mulți te refuză pe motiv că vin “drogații ăia și distrug” sau pur și simplu pentru că nu înțeleg, instrumente mai găsești, că de când cu online-ul nu mai e chiar o problemă, dar nu prea găsești banii, ca să nu mai vorbim de studio-urile de înregistrări care, pentru mulți au prețuri prohibitive. Și iei drumul cluburilor mici care, fiind la început, de multe ori te plătesc cu bani de-o bere. Și strângi din dinți și mergi mai departe. Dacă nu cumva te-apucă amocul și zici “gata, până aici!” și în loc de rock ajungi să faci șuruburi într-o fabrică dărăpănată.

Câte talente s-au pierdut în felul ăsta, n-o să aflăm niciodată. De-asta vă spunem încă odată ce v-am spus și în titlu: SPRIJINIȚI TRUPELE LOCALE!

Definite Rock încearcă să facă asta. Nu financiar, pentru că din punctul ăsta de vedere suntem și noi niște “rockeri debutanți”; încercăm să promovăm și trupele aflate la început de drum, să-i facem să se audă, să afle oamenii că există trupe de rock în cele mai neașteptate colțuri ale țării.

SPRIJINIȚI TRUPELE LOCALE, mergeți la concertele lor, cumpărați-le albumele, tricourile, materialele promoționale, vorbiți despre ele și, poate, într-o zi, când vor fi mari, veți putea să povestiți cu mândrie ca ați fost alături de ei de la începuturi, de când n-aveau bani nici să treacă strada, dar aveau talent și ambiție, ambiția să nu se piardă pe drum.

Susține-ne pe Facebook

Facebook Pagelike Widget

Arhivă

Share This