Of Fire și Wormwood live în Question Mark

MUM-50Marţi 14 iulie 2015, în Club Question Mark (Bucureşti): Metal Under Moonlight ediţia a 50-a!

În concert:

  • Of Fire (death doom metal/Suedia)
  • Wormwood (atmospheric black n roll/Suedia)
  • Eternal Fire (melodic black metal/Bucureşti)

Of Fire se etichetează “death metal greu cu o atitudine nemiloasă”, muzica lor, simplă până la un punct, bazându-se pe riff-urile pieselor pe care le compun.
Mai importante decât etichetele gen “tehnici” sau “rapizi” sunt “senzaţii” şi “energie”, stări pe care Of Fire le vor transmite pentru prima dată publicului din Question Mark pe 14 iulie.

Stelele se pierd în abis, ritualul sângelui începe. Ridicându-se din întuneric, cinci suflete se înalță – din vid, Wormwood prinde viaţă.
Precum se schimbă anotimpurile, Wormwood amestecă o multitudine de genuri: de la ambient la dark, grim şi black metal. O simbioză completată cu sonorităţi folk din cele mai adânci păduri suedeze şi cu o doză incandescentă de rock’n roll.
Wormwood se află pentru a două oară la Bucureşti, după o prestaţie excelenţă la festivalul November to Dismember 2014. De această dată cu un recital mai consistent!

Reformată în 2013, Eternal Fire susţine cu această ocazie concertul de revenire pe scenă metal! Formaţia abordează stilul black metal melodic cu influenţe symphonic-pagan. În momentul de faţă ei pregătesc primul demo cu patru piese reprezentative stilului Eternal Fire.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CD-uri şi tricouri la acest concert.

Preţul biletului: 20 lei (biletele se vor vinde la club, în seara concertului). Accesul publicului se permite de la ora 20.00.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Un eveniment recomandat de Definite Rock!

Share This