O nouă ediție MAXIMUM ROCK FESTIVAL va avea loc anul acesta în perioada 14-15 octombrie la Arenele Romane din București, iar alte patru noi formații au fost deja confirmate să se alăture line-up-ului deja cunoscut.

Astfel, SERENITY (Austria), BEYOND THE EXISTENCE (Grecia), LACHRYMOSE (Grecia) și VELIAN (Bulgaria) sunt noile formații ce vor concerta anul acesta la Maximum Rock Festival, alături de alte trupe confirmate anterior, precum KAMELOT (SUA), MOONSPELL (Portugalia), IN MOURNING (Suedia), VOTUM (Polonia), TIARRA (Romania), E-AN-NA (Romania), ARSEA (Italia), ANURYZM (Emiratele Arabe Unite)și BURNING ROME (Italia).

Vă reamintim că aceasta este ultima săptămână în care mai puteți achiziționa abonamente la prețul promoțional de 99 RON, urmând ca apoi să poată fi cumpărate la prețul de 115 RON și 125 RON sau 135 RON în perioada festivalului. Acestea pot fi găsite pe www.AmBilet.ro,www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas).
Ticketele VIP sunt SOLD OUT.

Serenity este o trupă originară din Austria, fondată inițial în anul 2001, dar care și-a început activitatea profesională în anul 2004, abordând stilul Power Symphonic Metal. Muzica acestora este inspirată din evenimente și personalități importante ale istoriei precum Sir Francis Drake, Marco Polo, Galileo, Beethoven și Napoleon. În anul 2007, Serenity a plecat într-un concert european alături de trupe precum MORGANA LEFAY, SACRED STEEL, THRESHOLD, MACHINE MEN, COMMUNIC, KAMELOT și ADAGIO, iar în 2009 s-a alăturat formației KAMELOT în turneul acestora – „Rule The World Tour 2009″, tot în același an plecând în turneu alături de austriecii de la EDENBRIDGE sau cântând ca invitați speciali pentru THRESHOLD în „Essence Of Progression” tour 2009.

În 2013, aceștia au lansat cel de-al patrulea album al lor, intitulat „War Of Ages”, iar în 2016 au lansat „Codex Atlanticus”, albumul cu numărul cinci al trupei. SerenityÎn prezent, trupa are planificate mai multe concerte în Europa, inclusiv alături de Tarja Turunen și lucrează la un nou album.

Componență:
Andreas Schipflinger – tobe, backing vocals
Georg Neuhauser – voce
Fabio D’Amore – bass, backing vocals
Cris Tían – chitară
_________________________________________

Originară din Grecia, Beyond the Existence este o trupă de Atmospheric Death Metal fondată in 2012 de către solistul Ikaros Poimenidis (Ikki) în orașul Thessaloniki. Formația a suferit mai multe schimbări de gen și line-up de-a lungul anilor, ajungând să aibă influențe de Melodic Death Metal, Thrash/ Death Metal și Progresive Metal. Astfel, trupa a căpătat recunoaștere în afara Greciei, în țări precum SUA, Brazilia, Japonia, Bulgaria și România. Trupa are la activ un album de debut intitulat “Silent Mourning” (2016). Ei vor intra curând în studio pentru a înregistra un nou album, numit “Thoughts Through the Imagination”, dar până atunci, ei continuă turneul, ajungând și în România la Maximum Rock Festival.

beyondComponență:
Ιkaros (Ikki) – Vocals
Teo – Chitară
Nikos – Chitară
Kostantinos- Clape
Kostas – Bass
Billys – Tobe
_________________________________________
Fondată în 2013, Lachrymose este o altă trupă de metal grecesc originară din Thessaloniki. Albumul lor de debut se numește “Carpe Noctum” și aparține genului Dark Melodic Doom Metal. lachrimosaFormația este momentan în turneul de promovare pentru acesta și va concerta în România toamna aceasta la Maximum Rock Festival.

Componență:
Hel – Voce
Aray – Chitară
Kerk – Bass
Mancer – Tobe
_________________________________________

Formația Velian abordează o combinație între Power Metal și Melodic Death Metal, cu un iz gothic, numit de către membrii săi “Dark Metal”. Este o formație ce își are rădăcinile în Bulgaria, fiind cunoscută pe scena underground. Trupa nu este la primul concert în România, ei participând și la ediția din 2016 a festivalului
Metalhead Meeting
, iar acum sunt pregătiți să revină pentru un nou concert la Maximum Rock Festival.

velianComponență:

Ivan Ivanov – Voce
Dilian Nedev – Chitară, Clape
Vasil Simeonov – Chitară
Antonio Mitov – Bass
Velizar Bolchev – Tobe

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock.

Event Facebook: Maximum Rock Festival / Arenele Romane, Bucuresti, 14-15.10.2016

Share This