Crippled Black Phoenix, trupa britanică de progressive/post-rock din UK, va canta pe 10 octombrie la Quantic Club. Concertul face parte din turneul The Perfect Tour of Total Pleasure, care promovează cel mai nou material discografic, intitulat „Horrific Honorifics”, lansat via Season Of Mist. Trupa va fi susținută în deschidere de The Devil’s Trade.

Crippled Black Phoenix a fost creată în 2004 la inițiativa multi-instrumentistului Justin Greaves, pe atunci toboșarul trupei Iron Monkey. Acesta, împreună cu Dominic Aitchinson, basistul de la Mogwai, au creat un sound care este numit artă muzicală prin compozițiile și sunetul autentic abordat.

Trupa include sau a inclus artiști care au cântat cu Gonga, Electric Wizard sau Hearts of Black Science. Stilul abordat este un progressive, îmbinat cu post ambiental rock, folosind inclusiv instrumente muzicale din era victoriană, alături de cele moderne.

Cu 7 albume la activ, Crippled Black Phoenix a devenit deja o trupă consacrată a genului.

Seara va fi deschisă de The Devil’s Trade, un proiect muzical de tip one-man-show, a cărui sunet se prezintă metaforic ca “praful de care omul se scutură în timpul călătoriei sale prin viață”.

Pretul unui bile teste de 50 de lei, sunt disponibile prin Eventbook și se pot achiziționa în seara evenimentului de la intrare sau online aici: https://eventbook.ro/music/bilete-crippled-black-phoenix-the-devil-s-trade-live-quantic

Program:
Doors open: 19:00
20:00 – 20:45 // The Devil’s Trade
21:00 – 22:30 // Crippled Black Phoenix

Crippled Black Phoenix:
https://www.facebook.com/CBP444/
http://www.crippledblackphoenix.co.uk/
https://crippledblackphoenixsom.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=qgTy68Kx4vE

The Devil’s Trade:
https://www.facebook.com/TheDevilsTrade/
http://thedevilstrade.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=kyROhXWav8g

Share This