Neozeelandezii de la Hollywoodfun Downstairs vor urca pe scena din Control pe 15 mai, alături de trupele autohtone Anemic Disco şi Pandrea.

Dacă eşti fanul ritmurilor intense, îmbinate cu riff-uri psihedelice şi punk în diverse forme şi stări, atunci Hollywoodfun Downstairs sigur o să-ţi gâdile urechile.
Formată în 2009, trupa a devenit cunoscută pe scena underground la scurt timp după, având un stil divers, abordând o combinaţie între post-punk, noise-punk şi surf-punk. Trupa Hollywoodfun Downstairs a scos la lumină până în prezent 3 materiale, cel mai recent fiind albumul “Tetris”, lansat la începutul anului. Cu ocazia aceasta, trupa a plecat într-un turneu de promovare a celui mai recent material, printre destinaţii numărându-se şi Bucureştiul.

Cu influenţe diverse, pornind de la punk, post-punk şi alte variaţii, până la grunge, shoegaze şi post-rock, Anemic Disco o să-ţi creeze mişcări involuntare ale corpului. Trupa a lansat în 2015 albumul de debut “The Glorious Waltz Of Decay”, acesta fiind singurul material discografic al braşovenilor.

Pandrea este un trio bucureştean care pupă noise-ul cu punk-ul şi alternative-ul, toate acestea fiind presărate cu versuri despre cămătărie şi baroni locali. Până în prezent, cei trei muzicieni au lansat nu mai puţin de 7 materiale discografice, iar în 2015 au lansat un split pe vinil împreună cu Bastos.

Event: https://www.facebook.com/events/109337336241283/
Doors Open @ 19:00
20:30 – Pandrea / / Bucharest | România | Noise Rock
https://www.youtube.com/watch?v=DnXG7oKSECs
21:15 – Anemic Disco / Braşov | România | Post Punk
https://www.youtube.com/watch?v=xyMvsNqrcb4
22:15 – Hollywoodfun Downstairs / Wellywood | NZ | New Wave Noise Punk
https://www.youtube.com/watch?v=TNerKDiLuYs

Support: 15 Lei > Tuesday | 15.05.2017 | 20:00 < 25 Lei
Online Tickets: https://eventbook.ro/music/bilete-hollywoodfun-downstairs-anemic-disco-pandrea-control-club
Location: Control Club ( Str. Constantin Mille, nr. 4, 010141 Bucharest, România )

Share This