Grecii de la One Hour Before The Trip revin în România pe 4 octombrie. Concertul va avea loc în Club Control, avându-i ca invitaţi în deschidere pe Sky Swallows Challenger şi Mountains on My Back.

One Hour Before The Trip este o formaţie de psihedelic şi post-rock instrumental stabilită în Atena, Grecia. De la formarea trupei, adică în 2004, până în prezent, One Hour Before The Trip s-au bucurat de atenţia celor are se regăsesc în riff-uri psihedelice şi piese atmosferice, având lansate la activ 4 materiale discografice şi o compilaţie.

Sky Swallows Challenger este o trupă de rock alternativ din Cluj Napoca, care s-a înfiinţat în anul 2009. Printre influenţele care au contribuit la stilul trupei se numără Foo Fighters, Incubus, Deftones şi mulţi alţii. Primul lor EP, intitulat “Endorphin”, a fost lansat în 2009, iar la 3 ani după, trupa a lansat şi primul LP, şi anume ”Align To Collide”.

Tot din zona alternative vin şi cei de la Mountains On My Back, care vor da startul în seara evenimentului. Deşi se află la început de drum, trupa se bucură deja de o toamnă agitată, având plănuite mai multe concerte, atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe din ţară.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile prin Eventbook sau vor putea fi achizionate la intrare în seara evenimentului.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1415931101780046/
Support: 25 Lei
Online Tickets: https://eventbook.ro/music/bilete-one-hour-before-the-trip-sky-swallows-challenger-momb

Program:
Doors Open @ 19:30

20:15
Mountains On My Back / Bucureşti / România
Alternative / Bucharest / România
https://www.facebook.com/pg/mountainsonmyback/

21:00
Sky Swallows Challenger / Cluj Napoca / România
Alternative / Atmospheric / Post-Rock
https://www.facebook.com/skyswallowschallenger/
https://sscbandofficial.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=Ff_nwnvXcpk

22:00
One Hour Before The Trip / Athens / Greece
Instrumental Rock / Post Rock / Ambiental / Psychedelic
https://www.facebook.com/ohbtt/
http://www.ohbtt.com/
https://www.youtube.com/watch?v=dMYVU14_inM

Share This