Odată cu începerea noului sezon (de concerte), ne pregătim pentru un cocktail generos de riff-uri grele şi vibe-ul groovy, alături de Nightstalker şi Avalanche Street.

Pentru cei care cochetează deja cu stoner-ul, dar şi pentru cei care nu, Nightstalker sunt sigur o trupă care a ieşit în calea tuturor de-a lungul anilor, indiferent de stilul abordat, pentru că sound-ul lor combină influenţe grunge, stoner, heavy şi au experimentat în cei aproape 30 de ani de activitate cu toate stilurile din zona asta.

Dincolo de bine-cunoscuta scenă stoner a Greciei, Nightstalker se bucură deja de foarte mulţi ani de success pe plan internationat, fiind una dintre trupele de referinţă ale genului.

Ba mai mult. Formată în 1989, adică acum muuult timp, de către vocalistul şi toboşarul trupei pe vremea aceea, Argy Galiatsatos, Nightstalker au devenit cunoscuţi pe scenă rock underground ca fiind pionierii heavy rock-ului, mai târziu fiind cunoscut ca stoner rock, şi sunt una dintre formaţiile cult ale scenei.

Cu 7 albume lansate până în prezent, cel mai recent fiind ”As Above, So Below”, lansat anul trecut, Nightstalker continuă să încânte fanii cu idei fresh, un sound simplu şi raw, presărat cu riff-uri grele şi linii de bass intense, combinate cu vocea puternică a lui Argy Galiatsatos. Toate acestea constituţie reţeta care i-a menţinut relevanţi pe scena europeană şi nu numai, mai bine de 25 de ani.

După cum s-au identificat şi ei, Avalanche Street aduc vibe-ul deşertului în mijlocului junglei urbane. Fiind o trupă destul de tânăra, dar care se ridică deja într-un ritm rapid, Avalanche Street combină distorsuri şi sound-uri grungy cu influenţele trupelor cult ale genului, precum Kyuss, Qotsa, Sleep. Trupa a luat naştere în urma unei fuziuni între orele petrecute ascultând muzică şi orele petrecute printre distorsurile de la sală. Avalanche Street sunt pregătiţi să ne acopere cu concerte, un album şi mult chef de ascultat.

Event: https://www.facebook.com/events/1810039415943441/
Program:
Doors Open @ 19:00
20:30 – Avalanche Street
21:30 – Nighstalker
Support: 15 lei < 02.04.2017 | 20:30 > 25 lei @ the door after 20:00
Tickets: https://eventbook.ro/music/bilete-stoner-night-at-quantic-nightstalker-avalanche-street

** Nightstalker **
Rock, Heavy Rock, Stoner since 1989 / Athens
https://www.facebook.com/nightstalkerband/?fref=ts
https://nightstalker.bandcamp.com/

** Avalanche Street **
Stoner Rock / Bucharest
https://www.facebook.com/avalanche.street/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=i3sM1YSd3Cc

Share This