Event:
https://www.facebook.com/events/1744182995794040/
Support:
15 Lei în avans
20 Lei @ the door
Tickets: https://eventbook.ro/music/bilete-diy-live-quantic-straight-opposition-killer-victim-radio-shakedown

Dacă îţi era dor de un pogo cinstit sau doar să dai din cap pe nişte hardcore şi punk, ne vedem în Quantic pe 8 noiembrie, alături de Straight Opposition, Killer Victim, Take No More şi Radio Shakedown.

Italienii de la Straight Opposition au la activ peste câteva sute de concerte, plimbându-se constant prin cluburile din Europa în ultimii 12 ani, adică din 2004, când trupa s-a înfiinţat. Aflându-se undeva la graniţa celor de la Sick Of It All, Biohazard şi Minor Threat, dar cu un twist mai modern, în zona Hatebreed şi Turmoil, Straight Opposition expiră şi inspiră atitudinea şi sound-ul pur hardcore.

Killer Victim este exemplul perfect de trupa care susţine ideea de DIY. Cu un sound agresiv şi dinamic, dar un mesaj pozitiv, împotriva extremismului, autorităţii, religiei şi discrimiării de orice fel, trupa activează din anul 2014 şi a cântat cu trupe ca Downfall of Gaia, Comeback Kid, Negative Approach, Oathbreaker, The Rodeo Idiot Engine, I Am A Curse şi mulţi alţii. În 2015, trupa a suferit câteva schimbări de line-up, însă după un an de lucru s-au reapucat de treabă cu membrii şi piese noi.

După cum le spune şi numele, Take No More sunt o trupă fresh şi raw, care duce mai departe spiritul in-your-face al tinereţii, prin muzică, desigur. Deşi se numără printre feţele noi ale underground-ului românesc, Take No More se bucură deja de un EP, lansat la începutul anului trecut. În plus, aceştia au lansat în luna martie a acestui an un noul single, “Into despair”, care a anunţat odată cu el şi pregătirea unui nou EP.

Şi ca să începem seara cum trebuie, ne încălzim cu nişte punk cu influenţe old school, adică cu Radio Shakedown, care, la fel ca şi Straight Opposition, vin tot din Pescara, Italia, şi alături de care se plimbă prin Europa de Est în turneu.

7inc-8novProgram:
19:30 – Radio Shakedown
https://www.facebook.com/RadioShakedownPE/?fref=ts
https://radioshakedown.bandcamp.com/music
20:15 – Take No More
https://www.facebook.com/TNMCREW/
https://tnmcrew.bandcamp.com/
21:00 – Killer Victim
https://www.facebook.com/killervictim/
https://0331records.bandcamp.com/album/drop-out-of-life-killer-victim-split-0331-002
21:45 – Straight Opposition
https://www.facebook.com/StraightOpposition/?fref=ts
https://indeliriumrecords.bandcamp.com/album/10-oz

Accesul elevilor între 16 şi 18 ani este gratuit pe baza buletinului şi a carnetului de elev. Consumul băuturilor alcoolice de către minori este interzis indiferent dacă sunt însoţiţi sau nu de către un major. Persoanele care nu respectă acest detaliu cât şi persoanele care vin la eveniment în stare de ebrietate vor fi invitate afară.
Mulţumim pentru înţelegere.

Be Smart!
Stay In School!
Open Your Mind!
Enjoy The Music!

Share This