TCP-8beers-coverBăieții de la The Crazy Plumbers ne-au făcut o mare bucurie și au pus la cale lansare primului lor album. Un album care le-a cam dat batai de cap. Nu muzical, ci… birocratic. Iată povestea albumului, așa cum ne-a fost spusă chiar de băieți.

“8 Beers” este primul album psychobilly din România. Conţine 11 piese din care trei sunt prelucrate după Johnny Cash, Elvis Presley şi Nancy Sinatra. Iniţial nu vroiam să-l scoatem oficial, vroiam doar un material bine făcut, pentru noi, doar că, în timp ce lucram la album, ne-a căutat Sovard Attila şi ne-a propus să scoată el albumul. Noi am fost foarte încântaţi de oferta lui, nici nu am visat la aşa ceva…

Doar că aici a început şi calvarul nostru. Pregătind un material demo, am inclus acele 3 piese pe care le-am menţionat mai sus, dar când am început să umblăm după hârtii şi alte prostii pe care ai nevoie, ne-am trezit că nu putem scoate albumul din cauza pieselor acelea. Trebuia să reluăm toate procedurile de la început, ne-am confruntat din nou cu birocraţia industriei muzicii. Fix o lună am întârziat din cauza asta. În final am reuşit să obţinem tot ce era nevoie.
Lansarea albumului va avea loc pe data de 26 septembrie în clubul Underworld din Bucureşti unde vom avea ca invitaţi trupa Recycle Bin.

Așa că vă așteptăm cu mic cu bere mare la lansarea oficială a albumului “8 Beers”. Ne așteaptă un show pe care o să-l ținem minte, pentru că nici The Crazy Plumbers n-au toată țigla pe casă. Și, să nu uităm, piesele de pe album se aud de acum la Definite Rock.

Share This