#NuVomCeda-marMiercuri, 2 martie, începând cu ora 20:00, Club Fabrica, în colaborare cu DinUmbra Events, va invită la o seară thrash/heavy/power/speed, în cadrul căreia veţi asista la lansarea noului single “#NuVomCeda” al celor de la 9.7 RICHTER şi veţi urmări o adevărată furtună de riffuri creată de cele patru trupe care vor împărţi scena.
Accesul publicului va fi gratuit şi se va face începând cu ora 19:00.

9.7 RICHTER este una dintre puţinele promotoare ale genului heavy metal modern din România, cu o abordare diversificată, un sunet adus la zi şi influenţe atât clasice, cât şi contemporane. Cel mai recent release discografic al trupei, albumul “GROUND ZERO”, lansat în 2014 sub egida Universal Music România, s-a bucurat de aprecieri pozitive din partea presei de specialitate, fiind ales “albumul anului” la Maximum Rock Awards 2014. În ultimii ani, 9.7 RICHTER a împărţit scena cu unele dintre cele mai mari nume ale metalului internaţional: Judas Priest, Accept, Helloween, Testament şi Tim “Ripper” Owens.

Noul single, “#NuVomCeda”, este prima piesă în limba română din istoria trupei şi va fi interpretată live în premieră în cadrul concertului din data de 2 martie.

Damage Case se întorc şi anul acesta cu acelaşi devotament pentru Dirty Rock’N’Roll. Se pregăteşte primul material discografic ce va lua numele de “Rock’N’Roll Justice”, incluzând piese ca: “Booze & RNR Killing Squadron” şi chiar “Rock’N’Roll Justice” albumul fiind un mix de rock’n’roll punk şi speed/thrash elemente în care se regăseşte sound-ul Damage Case. Pe 2 martie vom asculta pentru prima dată şi cea mai nouă piesă marca Damage Case: “The Black Leather Division”.

Într-un singur an de la formare Deathrattle au scos primul lor album, “Minutes Before Death”, o adevărată furtună de riffuri pe sonorităţi speed/thrash piperată cu exuberanţă şi energia tinerilor componenţi. Deathrattle face parte din noul val de formaţii de thrash metal româneşti ce aduc omagiu giganţilor genului într-o formă plină de forţă şi agresivitate. Este un nume care promite mult şi merită urmărit în viitor.

Prin îmbinarea riff-urilor agresive cu melodicitatea vocii, Rapture reuşeşte să creeze o atmosfera profundă, transmiţând totodată multă energie. Trupa s-a format în anul 2012, an în care a şi publicat pe Youtube un prim demo de 5 piese, intitulat “Prisoner” care ar putea constitui baza unei cariere muzicale extrem de productive.

Club Fabrica – Strada 11 Iunie nr. 50, Bucureşti.
Pentru mai multe detalii, puteţi accesa pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/193015371051421

Share This