SoundArt Festival se va desfăşura între 4 şi 7 mai în Quantic Club din Bucureşti. Organizatorii au dat publicităţii programul şi regulamentul evenimentului. Preţul unui abonament este de 90 de lei prin intermediul iabilet.ro. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la 120 de lei.

În line-up-ul festivalului se regăsesc: Exivious, Stoned Jesus, Nightstalker, White Walls, Green Yeti, Roadkill Soda, SL Theory, Wooldozer, Groove Therapist, Tragic, September Code, Minraud, Hesperion, Arashai, Avalache Street, C.O.D., Risin Sabotage, Chaplin’s Dream, Fakir Thongs, Unflicted.

Pentru ca accesul la eveniment să se desfăşoare fără probleme, organizatorii roagă publicul participant să respecte regulile de acces, create pentru a le asigura confortul şi o experienţă minunată la festival.

Program Acces SoundArt Festival 2017

Joi, 4 mai – 19:00 – acces public
Vineri, 5 mai – 19:00 – acces public
Sâmbătă, 6 mai – 17:00 – acces public
Duminică, 7 mai – 18:00 – acces public

La intrare, participanţii la SoundArt Festival sunt obligaţi să prezinte abonamentul. Fiecare posesor de abonament sau invitaţie validă va primi o brăţară de acces, pe care este obligat să o păstreze pe toată durata festivalului, accesul în zona de concert nefiind permis în absenţa acesteia. Pentru accesul în perimetrul festivalului, se poate cere verificarea bagajelor, precum şi verificarea corporală sumară. Refuzul dumneavoastră poate duce la oprirea accesului în locaţie.

Este interzis accesul în locaţie cu:
– orice tip de arme sau obiecte contondente
– orice tip de băuturi (alcoolice sau non-alcoolice) din afara locaţiei
– sticle
– substanţe interzise prin lege, substanţe nocive, periculoase
– conserve sau alte produse alimentare
– artificii, bannere susţinute de beţe
– animale

Organizatorii nu vor stoca şi păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.
Accesul publicului pe scenă şi în backstage este interzis. Parcarea autovehiculelor se va face în zonele semnalizate, în funcţie de locul disponibil. NU există restricţii la aparatele foto şi video.

Accesul în perimetrul festivalului se face pe baza abonamentului sau a invitaţiei valide şi a brăţărilor aferente, ce vor fi puse la dispoziţie de către organizatori la punctele de intrare. Brăţările nu sunt transmisibile şi nu trebuie deteriorate pe întreagă perioada a valabilităţii lor. Organizatorii nu răspund de pierderea, înstrăinarea sau ruperea brăţărilor primite la intrarea în locaţie, aceste lucruri atrăgând după sine interzicerea accesului la eveniment. Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au împlinit 14 ani până în ziua evenimentului, în prezenţa unui însoţitor legal posesor al unui abonament valid.
Vânzarea şi cumpărarea abonamentelor şi a invitaţiilor de la persoane neautorizate este strict interzisă. Organizatorul nu îşi asumă consecinţele în urma acestor acte şi îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi.

Programul detaliat al festivalului

Joi, 4 mai:
Workshopuri şi expoziţii
Mihai Vârtejaru | Arta Cărţii
Alexandru Hotescu, Marius Petre şi Marius Răchiteanu, Lucian Ionescu | Modelare / Urbanimprint
Coticiu Florin Adrian, Roman Ioana Denisa | Handmade Revolution
Grădinariu Ştefan | Toybox

Vineri, 5 mai:
19:30 – Fakir Thongs
20:25 – Groove Therapist
21:20 – White Walls
22:30 – Exivious
23:45 – SL Theory
00:45 – Arashai
01:35 – Unflicted

Sâmbătă, 6 mai:
17:50 – C.O.D.
18:45 – Hesperion
19:35 – September Code
20:25 – Roadkill Soda
21:20 – Nightstalker
22:30 – Stoned Jesus
23:45 – Risin Sabotage
00:45 – Minraud
01:35 – Avalanche Street

Duminică, 7 mai:
18:45 – Tragic
19:35 – Chaplin’s Dream
20:25 – Wooldozer
21:20 – Green Yeti

Abonamentele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Share This