Au mai rămas doar două zile până la startul unui nou turneu european al formaţiei SYN ZE ŞASE TRI!

Cu ocazia apariţiei celui de-al patrulea album, “Zăul Moş”, SYN ZE ŞASE TRI porneşte la drum cu o dublă lansare! Materialul va avea parte de două concerte-lansări consecutive, joi 14 septembrie la Timişoara şi vineri 15 septembrie la Cluj.

Dacă pentru Timişoara lucrurile sunt bătute în cuie (Club Daos, 25 lei biletul, Athame din Ungaria şi Katara în deschidere), pentru Cluj-Napoca există o schimbare.

Din cauza lucrărilor de reparaţii şi renovări din Hard Club, concertul din 15 septembrie se mută în Mike’s Pub (Calea Moţilor nr. 147). Biletul va fi 20 de lei, iar în deschidere va fi PaddingMoth.

Considerat cel mai complex album Syn Ze Şase Tri de până acum, “Zăul Moş” este produs de casa italiană de discuri Code666 Records şi a fost înregistrat cu o armată de muzicieni, din toate genurile muzicale: Andy Ghost (Altar), Dudu Isabel (Seven), Nicu Covaci, Cristi Gram şi Costin Adam (Phoenix), Kempes, Constantin Lăpuşneanu (God), Andy Ionescu (Taine), Aura Dănciulescu (Scarlet Aura), Andrei Oltean (E-an-na), Alin Moise, Adrian “Geagea” Mariaş, Titi Dragomir.

Albumul a fost înregistrat la studioul Sound Creation din Timişoara, mixat şi masterizat la Studio 73 din Italia, iar coperta a fost realizată de artistul finlandez Jan Yrlund (Darkgrove Design).

După Timişoara şi Cluj, turneul va continua cu încă 11 concerte în şapte ţări, după următorul program:

16.09 Osijek (HR) – Exit Club
17.09 Bjelovar (HR) – Mario Pub
18.09 Wien (AT) – Viper Room
19.09 Zurich (CH) – Ebrietas Pub
20.09 Munchen (DE) – Garage Deluxe Club
21.09 Plzen (CZ) – Pekelna Brana Bar
22.09 Bratislava (SK) – Fuga Music Club
23.09 Poprad (SK) – Rock Fabric Club
24.09 Kosice (SK) – Collosseum Club
05.10 Craiova (RO) – CCS
06.10 Bucureşti (RO) – Club Fabrica

În tot turneul vor fi la vânzare CDuri, tricouri, afişe şi medalioane cu SYN ZE ŞASE TRI. Pentru toate concertele din turneu, biletele se vor putea achiziţiona de la intrarea în club, în seara concertului.

https://synzesasetri.ro/
https://web.facebook.com/synzesasetri.ro/
https://www.youtube.com/watch?v=e4AhcmjDZsY

Share This