Albumul “Own the Night” este al 2-lea material de studio din partea trupei timişorene The Case. Înregistrat la MusicLab Studio, în Arad, mixat şi masterizat de Cosmin Harbei, albumul conţine singleurile “Road to Nowhere” şi “Loose” cunoscute deja publicului datorită numeroaselor difuzări la posturile radio de profil.

Cuprinzând elemente de grunge, nu metal şi electronica, albumul “Own the Night” poate fi descris ca o combinaţie eclectică de stiluri muzicale.
De la “Mad Town” care descrie revolta împotriva normelor din perspectiva unui tânăr, până la “Take the blue pill”, care atinge tema escapismului în viaţa de zi cu zi, albumul evocă o trăire diferită cu fiecare piesă.

The Case pregăteşte un turneu de promovare al albumului care va începe la mijlocul lunii Octombrie. Mai multe detalii în legătură cu turneul sunt disponibile pe pagina de Facebook a formaţiei.

“Own the Night” este disponibil acum pe toate platformele majore de distribuţie digitală.

The Case este o formaţie de rock alternativ din Timişoara, România, care şi-a făcut debutul în primăvara
anului 2012. Dacă nu sunteţi familiari cu muzica lor probabil i-aţi ratat la festivaluri precum Electric Castle, B’estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest, Rockers Challenge, ABC@Aeroport, Music Travel Festival, SnowFest(FR) sau Made in TM, să numim doar câteva, atât cât şi în multe alte locaţii de-a lungul ţării.
Scriind melodii bazate pe riff-uri directe şi părţi vocale puternice, formaţia a fost descrisă ca fiind capabilă să livreze o performanţă energetică care le face fiecare dintre show-uri unice.

The Case înseamnă:
– Alfred Ciprian Paros – (Voce, chitară ritm)
– Adrian Istodorescu – (chitară lead)
– Cristian Paros – (clape)
– Mihai Bele – (tobe)
– Andrei Cimpean – (bass)

Link album:
https://soundcloud.com/the-case-band/sets/the-case-own-the-night

Share This