Miercuri, pe 17 ianuarie, de la ora 21:30, pentru a doua oară la Hard Rock Cafe după showul sold out din martie 2017, Bucovina vă invită la un special exclusive show care nu trebuie scăpat în cadrul unui show METALHEAD și BestMusic Live Concerts!

Câștigătoare a numeroase METALHEAD Awards an de an și cu showuri sold out la Arenele Romane în 2015 și 2016 și 2017, cea mai titrată trupa de metal românească a momentului a decis că este timpul să ridice ștacheta la un nivel superior și să ofere fanilor încă un show într-o locație de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din București !

Special pentru acest concert, nu avem mese în fața scenei iar biletele costă doar 35 de lei așa că se anunță un sold-out rapid!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara dar şi la Hard Rock Cafe precum și în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
– Cu loc la masă în sală: 50 lei (număr limitat de bilete)
– Fără loc, în fața scenei: 35 lei

Online pe www.iabilet.ro, poți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32.
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

Share This