Miercuri, 21 februarie, pe scena din Expirat (str Constantin Istrati nr. 1) vom avea parte de un regal muzical susținut de FiRMA, trupa icon a rock-ul alternativ românesc și invitata lor specială, Lucia. Biletele la concert sunt disponibile în presale în rețeaua www.iabilet.ro.

FiRMA reprezintă vocea unei generații care a tins întotdeauna către mai mult. Au șters granițe, au dărâmat ziduri, au rămas în memoria ascultătorilor prin fusion-ul de genuri abordat și amprenta vizuală aparte. Dragostea și atenția pe care au depus-o în muzica lor le-a adus printre altele și o nominalizare la premiile MTV – New Sounds of Europe, urcând pe scena MTV Europe Music Awards alături de artiști precum Foo Fighters sau Depeche Mode. După o pauză discografică și concertistică, FiRMA a revenit cu dublul album „Descântece” și o serie de videoclipuri speciale. În 2016 a fost invitată să cânte în deschiderea celor de la Muse pentru ca in 2017 să realizeze coloana sonoră a spectacolului hibrid de teatru „Deșteptarea Primăverii” (Teatrul Mic), pe muzica și versurile originale compuse de singer/songwriter-ul trupei, Daniel Rocca.

https://www.facebook.com/TrupaFirma
https://soundcloud.com/TrupaFirma

Lucia și-a început cariera în 2012 cu un hit la care nu se aștepta nimeni, cu atât mai puțin ea – „Silence” a strâns 25 de milioane de vizualizări aducându-i legiuni de fani din toată lumea, din Brazilia și Turcia până în Filipine. Debutând live pe o scenă doar a ei la ediția Summer Well din același an, Lucia a continuat să-și șlefuiască muzica single după single, până la lansarea albumului de debut din 2015. Cu concerte în care își dezvoltă sound-ul indie/pop alături de un full band și cvartetul de coarde Muse Quartet, Lucia pregătește acum piese pentru un al doilea album.

http://fb.com/LuciaMariaOfficial

„Suntem nerăbdători să concertăm din nou in București. Suntem fani ai vocilor feminine din alternativ și ne-am dori să fie cât mai auzite. Lucia este una dintre cele mai relevante artiste alternative ale momentului și va urca pe scenă alături de noi pe 21 februarie. Vă îmbrățișăm!” – Daniel Rocca

Biletele pentru concertul FiRMA și Lucia de pe 21 februarie din Club Expirat (str. Constantin Istrati nr. 1, București), sunt disponibile pentru pre-vânzare în rețeaua www.iabilet.ro.

Event Facebook: https://fb.com/events/172576696685267/

Share This