Ana & The Changes, formația alcătuită în jurul solistei și compozitoarei sârbe Ana Ćurčin, se pregătește de lansarea unui al doilea material discografic. În așteptarea albumului „Differences”, programat pentru primăvara anului viitor, trupa lansează acum noul single Take My Hand – o piesă înregistrată în colaborare cu Dan Byron.

Ana & The Changes feat. Dan ByronTake My Hand (official audio)

Ana Ćurčin este o solistă născută la Bagdad, crescută la Moscova și stabilită acum la Belgrad. Muzica ei amintește de artiști precum Damien Jurado sau Damien Rice, cu o energie particulară, amestecând influențe folk, Americana și dream pop într-un stil muzical cu totul nou. A lansat un album de debut în 2016, primit foarte bine de către public, iar acum caută să-și prezinte muzica în lumea largă: până acum a concertat alături de trupa ei în locuri prestigioase din Europa, notabile fiind apariții la Exit Festival și la Eurosonic Noordeslag în Olanda.

„Primăvara asta i-am văzut pe Ana & The Changes la showcase-ul Mastering the Music Business în București și ne-au plăcut foarte tare, apoi în timpul verii am ajuns să-i cunoaștem un pic mai bine pe scenele de la Street Food Festivals. Am zis că ne-ar plăcea să facem ceva împreună, așa că în august am fost până la Belgrad și am înregistrat guest vocals pe piesa “Take My Hand”, care anunță viitorul lor album. O vom avea invitată pe Ana și la câteva din concertele noastre de la sfârșitul lunii noiembrie.” – Dan Byron

Ana Ćurčin este invitata specială a trupei byron la următoarele trei concerte, unde va interpreta un set solo:
– 23 noiembrie, Timișoara – The Note Pub
– 24 noiembrie, Galați – Daily Pub
– 28 noiembrie, București – Expirat (concert aniversar 12 ani)

Ana & The Changes:
Ana Ćurčin – voce, chitară
Goran Antović – clape
Marko Cvetković – bass
Marko Benini – tobe
https://www.facebook.com/ana.curcin/
http://anacurcin.com

Share This