We Singing Colors a dat drumul pe youtube azi, la ora 15.00, variantei acustice a piesei Hunger, locatia aleasa fiind Delta Vacaresti din capitala. Piesa, al carei clip oficial a fost lansat in urma cu cateva luni, e inclusa pe albumul Lone Learner si e una din preferatele lor in concerte.

“Delta Vacaresti e un spatiu aparte. Am mers mult pe jos pe acolo si e tulburator sa vezi cum natura isi face loc oriunde in oras, cum intr-o baie imensa de ciment, abandonata, viata poate sa-si recapete suflul si sa te inspire. E multa saracie in jurul Deltei, dar si frumusete, poti sa vezi multe din cele 90 de specii de vietuitoare, merita luata la pas din cand in cand. Am vrea sa multumim in mod special echipei care a indurat frigul cu noi: Alexandru Matios, Daniel Kosuth, Andy Kretzmeister, Andhra Shen ”, (We Singing Colors)

We Singing Colors inseamna Andrei Hategan si Roxana Niculae, insotiti de Robert Dahlquist in concerte. Cele doua albume lansate pana acum sunt Made of wool, made of heavy metal si Lone Learner.

Clipul poate fi vazut aici:

Facebook – https://www.facebook.com/wesingingcolors
Instagram – https://www.instagram.com/wesingingcolors/
SoundCloud – https://soundcloud.com/wesingingcolors
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2pVXXz3SoEKvqYc2iyBEon?si=4fwTUa6MR9ax2OWsfD8E8A
Bandcamp – https://we-singing-colors.bandcamp.com
Itunes: https://itunes.apple.com/us/artist/we-singing-colors/id793269354

Share This