Dacă ești implicat în managementul unui pub sau al unei trupe rock, acest articol este pentru tine.

În rândurile de mai jos îți oferim informații despre GOiN.mobi și despre cum te ajută această platformă de mobile ticketing să vinzi mai bine evenimentele pe care le creezi și/sau în care ești implicat. Pentru mai multe informații te invit să intri direct în legătura cu echipa GOiN.mobi prin email (andrei@goin.mobi), prin pagina de contact https://www.goin.mobi/public/contact sau prin web chat-ul online.

Vei primi detaliile necesare, respectiv suportul pentru a-ți configura contul de comerciant și a crea evenimente în vederea vânzării.

1. Cât costă să vinzi prin GOiN.mobi?

GOiN.mobi este 100% FREE & UNLIMITED pentru creatorii de proiecte rock din România, la fel și pentru iubitorii care doresc să cumpere bilete la astfel de evenimente.

100% FREE înseamnă că folosești toate funcționalitățile necesare creării, publicării și vânzării proiectelor tale. Pentru a crea și publica proiectele tale pe GOiN.mobi, procesul este la fel de simplu ca pe Facebook. Odată create proiectele pe GOiN.mobi adaugi linkurile în secțiunea “Tickets” de pe Facebook și astfel oferi celor interesați oportunitatea de a cumpăra online – vei crește vânzările.

100% UNLIMITED înseamnă că poți să creezi un număr nelimitat de proiecte. De asemenea, nu ești limitat în nici un fel pentru numărul de bilete pe care le vei vinde prin GOiN.mobi. Ceea ce credem că este bine să știi este faptul că banii ajung direct la tine, în contul tău bancar – GOiN.mobi nu oprește și nu îți solicită nici un comision, nici o taxă. Garantat!

2. Ce este GOiN.mobi?

GOiN.mobi este un marketplace similar cu Booking.com sau Airbnb care are drept scop coagularea creatorilor de proiecte culturale și educaționale din România.
Tu adaugi evenimentele tale alături de cele ale altor creatori de proiecte rock din România. Astfel vom crea o comunitate puternică și vom unifica modul de vânzare al proiectelor rock. Mai mulți creatori de proiecte rock înseamnă mai multe evenimete și mai mulți iubitori rock într-un singur loc. Mai multă energie pentru curentul rock din România.

Tu, ca și creator de proiecte rock …
○ de ce să plătești comisioane pentru evenimentele tale?
○ de ce să pierzi timp cu rezervări telefonice care, de multe ori, nu sunt onorate?
○ de ce să nu oferi proiectele tale spre vânzare către cei din orașul tău, precum și turiștilor români sau străini care viziteaza orașul tău?

Tu, ca iubitor de muzica rock, …
○ de ce să nu folosești o singură aplicație mobile cu care să cumperi bilete la evenimentele rock din toata România?
○ de ce să plătești extra pentru livrarea biletelor prin curier în loc să le primești instant și gratuit imediat după ce ai făcut plata biletelor?
○ de ce să nu accesezi rapid și oricând biletele stocate în siguranta pe telefonul mobil în loc să le cauți în email sau să trebuiască să le printezi? Pierzi telefonul (!?) … nu-ți fă griji, biletele tale sunt securizate în cloud!

3. Care sunt pașii pentru a vinde online evenimente rock?

Pasul 1: crează un cont nou pe GOiN.mobi: https://www.goin.mobi/public/auth/signup;
Pasul 2: activează noul cont prin linkul trimis pe email.
Pasul 3: accesează sectiunea “Become a creator” și configurează shopul tău online (găsești aici https://www.goin.mobi/public/knowledge-base/become-an-organizer/ informații detaliate sau poti folosi web chat-ul online pentru a primi suport LIVE de la echipa GOiN.mobi.

Asta e tot!

4. Care sunt avantajele tale, ca și creator de proiecte rock?

1. Încasezi 100% integral banii pentru proiectele tale, pentru munca ta.
2. Încasezi automat și direct în contul tău bancar, eviți frauda (din contul cumpărătorilor banii ajung direct în contul tau, iar biletele se eliberează doar după transferul banilor).
3. Încasezi banii pentru proiectele tale (cu mult) înainte de seara concertului, ai cash-flow (mai) bun; ai bani în avans pentru pregătirea evenimentului tău.
4. Livrezi automat biletele către clienți prin aplicația mobilă GOiN Explorer, mai puțin efort pentru tine.
5. Validezi rapid biletele prin aplicația mobilă GOiN Organizer, nu mai ai cozi la intrare.
6. Toate nevoile de suport ale clienților tăi sunt rezolvate de echipa GOiN.mobi.
7. Oferi o experiență superioară clienților tăi prin aplicația gratuită GOiN Explorer dedicată pentru achiziția rapidă a biletelor.
8. Ai siguranța faptului că biletele tale nu pot fi duplicate, accesul este 100% securizat.
9. Ai 24/7 suport din partea echipei GOiN.mobi pentru crearea evenimentelor și, la solicitarea ta, un reprezentant prezent fizic la locația ta la primele proiecte.
10. Vinzi bilete pentru proiectele tale 24/7.

5. Cum să procedezi cu birocrația legislativă a biletelor?

Deși sunt multe lucruri aprinse și discutabile în această zonă, nu le vom aborda la acest moment. Îți vom spune doar că pentru a nu încălca legislația în vigoare, o opțiune este să oferi biletele fizice la intrarea clienților tăi doar dupa ce sunt validate informațiile digitale de pe GOiN.mobi.

Înrolează-te în platformă și dă mai departe către prietenii tăi iubitori de rock!

Share This