Seria de concerte Backyard Acoustic Season continuă cu byron şi Rockabella pe 21 iulie în grădina Casei Universitarilor Bucureşti

byron-rockabella-BAWJoi, 21 iulie, în grădina Casei Universitarilor din Bucureşti (str. Dionisie Lupu, nr. 46), seria de concerte Backyard Acoustic Season continuă cu byron şi Rockabella! Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua www.iabilet.ro şi costă 30 de lei în perioada de presale (primele 200 de bilete, până pe 7 iulie). După această perioada biletele vor fi 40 de lei, urmând ca, în limita stocului rămas, acestea să se găsească la intrare la preţul de 50 de lei.

byron cântă rock cu influenţe diverse, s-au înfiinţat în 2006 şi au lansat de atunci 6 albume de studio şi trei DVD-uri live. Cel mai nou album de studio, “Eternal Return”, a fost înregistrat vara trecută la celebrele studiouri Windmill Lane din Dublin şi este un album-concept cu 12 piese corespunzând fiecare câte unei luni din calendar. byron se reîntorc la un sound art rock, cu compoziţii şi aranjamente complexe punând în valoare duo-ul dintre chitara electrică şi pian, împreună cu vocea puternică şi hipnotică a solistului Dan Byron. Pentru formaţia care împlineşte 10 ani de activitate în acest an este cu siguranţă cel mai complex şi mai matur produs muzical de până acum, iar interpretarea acustică din grădina Casei Universitarilor ne va aduce cu siguranţă şi mai aproape de esenţa muzicii lor.

Rockabella este un grup tânăr ce preferă să nu îşi definească muzica printr-un stil anume, ci mai degrabă prin ceea ce membrii săi trăiesc, simt sau îşi doresc în momentul în care compun – un produs al propriilor potriviri şi nepotriviri. Primul material, EP-ul „A World Outside”, a fost lansat anul trecut şi prezintă o muzică de factură cinematică, învăluitoare şi complexă dar în acelaşi timp sinceră şi directă.

Haideţi aşadar joi, 21 iulie, de la ora 19:00 pentru al patrulea episod din seria Backyard Acoustic Weekend în grădina Casei Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46, Bucureşti). Vă veţi întâlni live cu byron şi Rockabella iar biletele sunt în vânzare în reţeaua www.iabilet.ro la preţul de 30 de lei (presale până pe 7 iulie pentru primele 200 de bilete). Ulterior preţul biletelor va urca la 40 de lei iar la intrare, în limita stocului rămas, acestea vor fi 50 de lei.

Backyard Acoustic Weekend este o serie de concerte organizate pe parcursul verii de Overground Music şi Liga Media Grup în grădina Casei Universitarilor din Bucureşti. Următoarele concerte din serie sunt:

– 4 august: Viţa de Vie, Domino
– 18 august: Robin and the Backstabbers, Melting Dice
– 1 septembrie: Luna Amară, Cuibul
– 15 septembrie: Travka, Lucia

http://fb.com/acousticseason.ro
http://acousticseason.overground.ro

Share This