Pe 15 Noiembrie, ne întâlnim cu Lacuna Coil, Cellar Darling și Sinheresy în Club Quantic din București.

Italienii de la Lacuna Coil abia așteaptă să se întoarcă pe meleaguri românești, după ce în vară au fost headlinerii Artmania unde au cântat în fața a 5000 de oameni.

Cellar Darling la rândul lor sunt legați de publicul românesc, după ce au ajuns pe scene din București și nu numai alături de Eluveitie. Ultima oară i-am văzut anul trecut, la Arenele Romane în cadrul Metalhead Meeting. Mai nou, Cellar Darling și-au strâns și mai mult legătura cu țara noastră prin colaborarea pentru un nou clip cu binecunoscutul grafician, Costin Chioreanu.

Sinheresy, trupă relativ nouă pe scena metal internațională, cu 8 ani de activitate și cu două albume lansate, vor deschide show-ul celor două formații și ne vor demonstra de ce au fost aleși să deschidă pentru formații precum Queensryche și Dream Theater, dar și de ce au fost principala opțiune de opening band pentru turneele Lordi sau Tarja Turunen.

Așadar, ne vedem pe 15 Noiembrie, în Club Quantic, pentru o noapte de Gothic-Symphonic Metal care se anunța de neuitat.

Bilețele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

-Presale: 89 Lei Acces General, 119 Golden Circle
-La intrare: 100 de lei Acces General și 130 Golden Circle

Un eveniment METALHEAD.

Share This