Au mai rămas două săptămâni până când legendara trupă Deep Purple se va întoarce în Româniaîn 10 Decembrie 2019, la BT Arena din Cluj-Napoca.

Biletele sunt disponibile pentru următoarele categorii: în picioare, Acces General – 190 de lei și Golden Circle – 250 de lei și cu loc, la prețurile de 130 de lei, 190 de lei, 210 lei, 260 de lei și 400 de lei (loja VIP) și se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin Rețeaua Eventim (Magazinele GermanosVodafone și Rețeaua CarrefourLibrăriile HumanitasLibrăriile Cărtureşti și Librăriile Diverta).

Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock care, de-a lungul timpului, a explorat noi stiluri, stârnind interesul celor ce nu erau născuți pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale. Albume de succes, precum ”In Rock” (1970),  „Machine Head” (1972), „Made in Japan” (1973) și melodiile “Smoke on the Water”, “Child in Time” și “Soldier of Fortune” au propulsat trupa în topul vânzărilor de bilete și albume.

Cu nenumărate piese catalogate drept clasice în palmares, aparițiile lor live iscă multiple dezbateri între fanii mai vechi și mai noi, mai ales după reeditarea albumului “Now What?!”. Premiat cu Disc de Aur și Top Ten în jurul lumii, albumul s-a vândut în peste un million de exemplare. La care se adaugă peste un milion de spectatori la concerte, până acum. Videoclipurile “From the Setting Sun in Wacken” și “To the Rising Sun in Tokyo” s-au clasat în aceeași zi pe locurile 1, respectiv 2, al topurilor muzicale britanice, dovedind încă o dată fascinația pe care o oferă show-urile trupei asupra publicului.

Pe scena din Cluj-Napoca, solistul Ian Gillan, bateristul Ian Paice și Roger Glover la chitară bass îi vor avea alături pe chitaristul Steve Morse și pe clăparul Don Airey.

Share This