Programul evenimentului:
19.00 – Open Doors
20.00 – 21.00: Deathrattle
21:00 – 22:00: Downfall
22:00 – 23:00: Sammath

SAMMATH (NL/GE) va concerta pentru prima data in Romania pe 12 Decembrie 2019, la Club Fabrica.
https://www.facebook.com/sammath666/

Cand iti vinzi sufletul muzicii underground, il vinzi pentru eternitate, asa cum au facut cei de la Sammath.

Formatia olandeza Sammath si-a lansat albumele datorate inspiratiei si eforturilor depuse de solistul, ghitaristul si compozitorul proiectului, Jan Kruitwagen, si s-a aflat sub aripa neagra a subteranului inca din 1994, contruind un personaj tiranic adunand din ce in ce mai mult arsenal.

Primul LP, denumit Strijd, expune forme rafinate si romantice, salbaticia riff-urilor fiind compensata de eleganta melodiilor deseori ciclice, precum in aroganta lor, pradatorii zboara in cercuri deasupra prazii. Cand Triumph in Hatred a fost lansat, dupa Verwoesting/Devastation si Dodengang, albume care au adus noi abordari si o atitudine agresiva, beligeranta, directia trupei catre un nihilism practic si decimator a devenit clara. Cei care aduc astazi talentul trupei sunt: Jan Kruitwagen (guitar and vocals), Ruud Nillesen (bass), Wim van der Valk (drums). Pe tot parcusul discului ai riffuri de mitraliera si bombardarea efectiva a oricarei urme de speranta, pace si confort. Fragmentele melodice se ridica rece, solemne si eliminand orice viziune personala asupra lumii. Razboiul iti ucide sentimentele si individualismul, iar moartea iti surade cu fiecare glont. Mai mult decat atat, cel mai recent LP Across the Rhine is only Death, este cu mult mai agresiv decat Goddless Arrogance, promitand eradicarea tuturor sentimentelor religioase pentru a introna din nou nihilismul brut al razboiului.

DEATHRATTLE (Thrash metal – Bucharest)
https://www.facebook.com/pg/DeathrattleThrash

Formatia profeseaza de cativa ani un thrash executat cu pasiune si studiat cu rabdare, cu eficienta imediata, care te transpune inapoi in perioada spectaculoasa a anilor 80 pe cararile metalliste, megadhetiste, testamentiale! (Minutes before Death 2015 – https://deathrattlethrash.bandcamp.com/releases).

Orice metalist va recunoaste atitudinea de worship fata de stil si devotiunea in asimilarea lectiilor masive ale anilor de aur si va aprecia la Minutes before Death valoarea emulatiei si placerea unui headbang no remorse! Al doilea material, Power Corrupts e plin de riffuri cool si un groove “modern” (…au trecut 30 ani?) in viziunea 80ista, care isi da mana cu o intentie melodica mai pronuntata, de factura sobra si melancolica. Efectul de modernizare e astfel updatat, lectiile fiind facute si efectul largit in expresie, dar si ca surse de influente, momentele mult mai pregatite si anticiparile mai savuroase!

DOWNFALL (Black metal – Bucharest)
https://www.facebook.com/Downfall.ro/

Downfall este o trupa bucureșteană care și a pus bazele in Decembrie 2016 și au fost catalogați ca abordând genul raw black metal. Combinația dintre muzica originala și temele nihiliste fac ca experiența publicului sa fie unica. Din primul an de activitate trupa Downfall a reușit sa performeze alături de grupuri consacrate ale genului și nu numai precum: Rotting Christ, Bathuska, Negura Bunget, The Ruins of Beverast, Bucovina, Dor de Duh și mulți alții. Componenta Downfall: Strigoiul Morții – chitara și voce, Wrath – chitara bass, Dementor – tobe

————————-

Club FABRICA (Str. 11 iunie, Nr. Bucuresti).
JOI 12 Decembrie, ora 19:00 (ora de la care se permite accesul publicului).
Pretul biletului: 25 lei (la intrare, in seara concertului)
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Share This