SoundArt, festivalul dedicat sonorităţilor stoner şi progressive din perioada 4-7 mai, vă aşteaptă începând cu ziua de joi în Quantic Club. Organizatorii au pregătit o serie de activităţi secundare, pe lângă concerte. Joi îl vom găzdui pe Mihai Vârtejaru, fondatorul legătoriei Arta Cărţii, alături de alte workshopuri legate de modelarea lutului şi a pielii, prezente şi în restul zilelor SoundArt Festival. De asemenea, doritorii îşi vor putea testa abilităţile de tragere la ţintă cu arcul, arme de airsoft sau paintball.

În line-up-ul festivalului se regăsesc: Exivious, Stoned Jesus, Nightstalker, White Walls, Green Yeti, Roadkill Soda, SL Theory, Wooldozer, Groove Therapist, Tragic, September Code, Minraud, Hesperion, Arashai, Avalache Street, C.O.D., Risin Sabotage, Chaplin’s Dream, Fakir Thongs, Unflicted.
Preţul unui abonament este de 90 de lei prin intermediul iabilet.ro. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la 120 de lei.

Detalii workshops, expozanţi:

Mihai Vârtejaru, fondatorul legătoriei Arta Cărţii
Cu o pasiune extremă pentru una dintre cele mai vechi arte din istorie, legătoria de carte, Mihai Vârtejaru reuşeşte în mod maiestuos să sufle din nou viaţă în cele mai preţioase obiecte cunoscute omenirii, cărţile. Artist în cel mai pur sens al cuvântului, Mihai Vârtejaru este unul dintre cei mai apreciaţi legători de carte din România, iar tehnicile sale îmbină în mod ingenios secretele timpurilor vechi cu valoarea materialelor moderne. La SoundArt, Mihai va împărtăşi cu toţi iubitorii de carte câteva dintre preţioasele lui cunoştinţe în cadrul unui workshop special în care va vorbi despre restaurarea cărţilor vechi, legătoria cărţilor noi, colecţia de unelte a legătorului sau tipologia materialelor folosite.
www.artacartii.com/
www.facebook.com/ArtaCartii/
www.youtube.com/channel/UCmNGgyhNN0rHFccjREqIDeA

O echipă de patru absolvenţi UNARTE vor susţine un workshop axat pe modelarea lutului. De la grafică 2D/3D la sculpturi şi la décor tematic cei patru artişti dovedesc o versatilitate demnă de respect. Alexandru Hotescu, Marius Petre şi Marius Răchiteanu au un istoric inedit. De la freelancing la cake design şi în cele din urmă la game design pentru FunLabs. Lucian Ionescu este deţinătorul Urbanimprint, o firmă specializată pe décor, design interior şi scenografie.

Se vor alătură şi băieţii de la Handmade Revolution
Un brand 100% românesc ce promite o revoluţie în producţia de accesorii din piele naturală. Produsele lor artizanale variază de la brăţări, curele de ceas, curele de pantaloni până la huse pentru telefoane/tablete. Înfiinţată în 2012 de către Alexandru Mănescu şi Cristian-Bogdan Stănescu, Handmade Revolution a început să îşi formeze un public tânăr care este adept al meşteşugurilor culturale. Ne vom întâlni cu ei la festival unde vom vedea ce le poate pielea!
www.facebook.com/HandmadeRevolutionRO
www.handmaderevolution.ro

Abonamentele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Share This