7 zile consecutive, 7 concerte diferite și 7 note muzicale, toate în Vama Veche!

În perioada 27 iulie – 2 august, trupa Ad Hoc pornește într-un turneu unic cum nu s-a mai făcut altul la noi în țară: 7 zile consecutive, 7 concerte diferite și 7 note muzicale, toate în Vama Veche, în mai multe cluburi.

Turneul e intitulat “Drunken Sailor” și e construit în așa fel încât nimeni prezent în Vama Veche nu va scăpa fără să fie cucerit în acest asediu cultural unic în România. – Corbu

Ad HocBăieții de la Ad Hoc vin pregătiți cu melodii dedicate mării, precum “Pirații” sau “Drunken Sailor”, cu povești proaspete despre zâne, pirați și sirene, dar și cu amulete, medalioane magice și alte obiecte menite să protejeze oamenii de gândurile rele.

Pentru ca forța și energia băieților de la Ad Hoc să se îmbine și mai bine cu atmosfera Vămii Vechi, în ajutorul lor vin să-și unească forțele și invitați surpriză.

Așadar, trupa vă invită să vă înarmați cu voie bună și să participați la turneul “Drunken Sailor” din Vama Veche, probably the best tour in the world! Cei nerăbdători au avut ocazia să-i vadă pe Ad Hoci și la concertele din cadrul Festivalului Medieval de la Sighișoara (25, 26 iulie), unde băieții au cântat împreună cu celebrul toboșar Flavius Hosu.

Trupa Ad Hoc s-a format în 2009 la Oradea și de-a lungul celor 6 ani și-a conturat un stil propriu, natural, proaspăt și unic la noi în țară: punk acustic folcloric medieval transilvănean!

Trupa e recunoscută atât pentru puterea și energia concertelor pe care le susține, dar și pentru apariția spectaculoasă pe care o au membrii trupei. Se inspiră din mitologia românească, fac stand up mitologic românesc și pentru ca publicul să intre foate repede în atmosfera de poveste și de basm, pe scenă se folosesc costume, decoruri, personaje din povești, fum, efecte video, audio și olfactive.

Share This