Chitaristul şi liderul trupei Cargo, Adi Bărar, lansează albumul de blues „Hold On!”, în cadrul unui concert care va avea loc vineri 2 iunie, la  din Bucureşti.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/1335223576546559/

Albumul „Hold On!” include reinterpretări ale unor melodii din repertoriul unor artişti clasici precum JJ Cale, Fleetwod Mac, Willie Dixon, ZZ Top sau The Doors. Piesele sunt înregistrate alături de invitaţi ca Loris Negruţ (chitară şi clape), Claudia Negruţ (backing vocal) şi Teodor Pop (clape, hammond, pian).

„Chiar dacă unii spun că blues-ul este un gen de nişă, mie nu mi se pare aşa. Dovada concretă o avem la concertele noastre, unde vine multă lume. Eu consider că blues-ul e la baza tuturor muzicilor, inclusiv a rock-ului”, a declarat Adi Bărar.

Adi Bărar Band a luat naştere în anul 2009 din dorinţa liderului formaţiei Cargo de a se reîntoarce la rădăcinile stilului care a pus baza dezvoltării sale ca artist. Alături de Adi Bărar “Barezze”, la chitară şi voce, din band fac parte şi Kombell Crambă la bass şi Cristi Raţiu „Aciduțu” la tobe.

Primul single extras de pe albumul „Hold On!” este „Same Old Blues” şi este lansat cu câteva zile înainte de concertul de lansare al albumului.

Share This