Ne apropiem cu pași repezi de MAXIMUM ROCK FESTIVAL, iar o nouă trupă a fost confirmată să participe la ediția din acest an, care va avea loc în perioada 14-15 octombrie la Arenele Romane din București.

Astfel, trupa germană AEVERIUM se alătură line-up-ului deja cunoscut și va cânta pe scena Maximum Rock Festival alături de alte formații confirmate anterior, precum KAMELOT (SUA), MOONSPELL (Portugalia), SERENITY (Austria), BEYOND THE EXISTENCE (Grecia), LACHRYMOSE (Grecia) și VELIAN (Bulgaria), IN MOURNING (Suedia), VOTUM (Polonia), TIARRA (Romania), E-AN-NA (Romania), ARSEA (Italia), ANURYZM (Emiratele Arabe Unite), BURNING ROME (Italia) si altele.

aeverium
AEVERIUM este o trupă formată în anul 2013 în orașul Viersen din Germania. Genul muzical abordat de către aceștia, melodic metal, se apropie subtil de modern gothic metal, făcând din muzica acestora o îmbinare de note agresive și pline de mister, ce aduc aminte de formații precum Evanescence, KoRn sau HIM, așa cum se poate deduce și din EP-ul „The Harvest”, lansat la sfârșitul anului 2013. În 2015, trupa a lansat primul lor album intitulat „Break Out”, concertând la diferite festivaluri de rock, precum Castle Rock Festival din Germania sau alături de Xandria în turneul acesteia, „Sacrificium”. În prezent, Aeverium se află în plin turneu alături de Kamelot (Haven Tour 2016 Part 3), un alt turneu fiind programat pentru anul 2017, în care vor susține formația Lord of the Lost pentru Raining Stars Tour 2017.

Dacă nu ați achiziționat deja un abonament, vă reamintim că este disponibilă o nouă ofertă pentru toți cei care vor să vină la festival însoțiți de cineva. Astfel, dacă veniți alături de un prieten, puteți cumpăra două abonamente la prețul de 215 lei, economisind astfel o parte din sumă.
Urmatoarele categorii de bilete pot fi achizitionate la: 125 lei si 135 lei pe perioada festivalului.

Restul abonamentelor se pot cumpăra online pe www.AmBilet.ro,www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domoși librăriile Cărturești și Humanitas).

Share This