GOTHIC, INVADER şi ARASHAI completează lista recitalurilor de la Posada Rock 2017!

Cu o intensă activitate de peste 20 ani, GOTHIC este una din primele trupe de metal dur din România, având peste 500 de concerte la activ, atât în țară, cât și în străinătate și fiind multipremiată la festivalurile autohtone. Aflată pentru a patra oară pe scena Posada Rock (prima prezență s-a înregistrat în anul 1996), GOTHIC va susține un recital pe 1 septembrie, prin care va promova cel mai recent album, „Demons”, lansat la începutul anului, dar trupa promite că nu vor lipsi nici piesele cu care s-a lansat în anii ’90 și care au devenit adevărate imnuri pentru fani.

INVADER au fost revelația ediției de anul trecut a Posada Rock, unde au convins atât publicul, cât și juriul, câștigând Marele Premiu. În ciuda tinereții membrilor, trupa are un stil și un sound închegat, care duce cu gândul spre death metalul melodic scandinav. Pe 2 septembrie, INVADER se întoarce la Câmpulung Muscel pentru a onora premiul de anul trecut cu un recital în forță.

Deși se feresc de etichete atunci când vine vorba despre genul muzical practicat, cei patru membri ai trupei ARASHAI își trag inspirația din stoner, nu metal și grunge, iar stilul rezultat are o personalitate sonoră puternică, marcat de riffuri de chitară memorabile, care pun publicul în mișcare. Pe 3 septembrie, ARASHAI va urca pe scena Posada Rock, unde va oferi un show plin de energie.

GOTHIC, INVADER și ARASHAI completează lista trupelor care vor susține recitaluri la Posada Rock 2017, alături de conaționalii KEMPES şi TAINE și de headlinerii internaţionali DIRKSCHNEIDER, EVERGREY, SOEN şi FIREWIND.

PROGRAMUL ORIENTATIV PE ZILE VA FI URMĂTORUL:

VINERI, 1 septembrie:
5 trupe în concurs
GOTHIC
TAINE
EVERGREY

SÂMBĂTĂ, 2 septembrie:
5 trupe în concurs
INVADER
KEMPES
DIRKSCHNEIDER

DUMINICĂ, 3 septembrie:
Gala laureaților
ARASHAI
FIREWIND
SOEN

Mai multe informaţii și abonamente găsiţi pe www.posadarock.com.

Share This