Evanescence, renumită formaţie rock din America, va cânta în data de 29 iunie, în premieră pe scena Arenelor Romane din Bucureşti! Trupa pregăteşte un setlist de zile mari ce conţine celebrele hituri care au rămas în sufletele fanilor din întreagă lume.

Piese nemuritoare precum Going Under, Lithium, My Immortal, Whisper sau Bring Me to Life vor răsuna pentru prima dată la Arenele Romane, un moment mult aşteptat şi meritat de către fanii din România!

Alături de Evanescence veţi avea ocazia să vedeţi trei super trupe ale căror compoziţii au depăşit graniţele ţărilor din care provin: Killa (IT), Sede Vacante (GR) şi Fall Has Come (IT).

Supergrupul italian Killa este format din trei artişti unici, solista Gianna Chilla, chitaristul Simone Gianlorenzi şi Dj-ul Emiliano Torquati, a căror vaste experienţe s-au contopit într-un proiect unic intitulat Killa. Cei trei artişti au background-uri muzicale extrem de bogate, concertând pe scene mari alături de nume grandioase. Simone Gianlorenzi, considerat a fi unul dintre cei mai buni chitarişti din Europa, endorsat oficial de către Yamaha, a cântat pe scenă alături Steve Vai, Kee Marcello, Vinnie Moore, Guthrie Govan. Emiliano Torquati este cunoscut sub numele de “Skrillex” al Italiei, iar Gianna Chilla cântă în turnee mondiale încă de când avea 18 ani. Killa abordează un stil neîngrădit de genuri, trecând cu uşurinţă de la Nu Metal la rock şi muzică electronică în cel mai artistic mod cu putinţă.

www.youtube.com/watch?v=nqVozGSzIyU
www.youtube.com/watch?v=5QvwS3g-Cu8

Sede Vacante este un proiect Goth Rock/Metal extrem de ambiţios ce a luat naştere în 2013, în Grecia, sub atenţia multi-instrumentalistului Michael Tiko şi a frumoasei soliste Constantine Alex. Ulterior, toboşarul Jannis Konst şi basistul Jim Siou au completat lineupul trupei greceşti alături de care concertează pe scenele europene. “Skies Infernal” este titlul albumului de debut pe care Sede Vacante l-au lansat în 2016 sub egida casei germane de discuri Pride & Joy Music fiind materizat de către Fotis Benardo (ex-Septicflesh, Six4Nine)

www.facebook.com/sedevacanteband/
www.youtube.com/watch?v=HwvZ2Vq86WM

Proiectul alternative rock Fall Has Come a cucerit scena italiană încă de la primele sale piese, luând cu asalt, într-un timp extrem de scurt, toate topurile naţionale. Ecourile muzicii Fall Has Come au ajuns până în Ţara Galilor şi Scoţia, unde formaţia este nelipsită de pe canalele de radio. Toţi membrii trupei sunt muzicieni profesionişti cu o vastă experienţă artistică, iar compoziţiile lor sunt puternic încărcate de emoţie.

www.facebook.com/fallhascome
www.youtube.com/watch?v=qHC1U1KRn6A

Evanescence se află din nou în formula magică în care vocea celebrei cântăreţe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa şi care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreagă lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări şi premii internaţionale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa “Bring Me To Life”, la categoriile “Best New Artist” şi “Best Hard Rock Performance”.

Albumul “Fallen” a rămas şi în ziua de azi în topul preferinţelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platină în întreaga lume. “Fallen” este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reuşit să rămână în top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. “The Open Door” (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum “Lithium” sau “Sweet Sacrifice”, iar “Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare şi a fost premiat cu Aur în Australia, Canada şi Marea Britanie.

Muzica formaţiei Evanescence poartă o paletă întreagă de influenţe şi a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal şi gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valenţe sofisticate şi o atenţie deosebită pentru detalii, Evanescence au reuşit să ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

www.evanescence.com
www.facebook.com/Evanescence/
www.youtube.com/user/EvanescenceVEVO

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara dar şi în reţelele şi punctele fizice ale Eventim şi bilete.ro din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:

– PRESALE: 300 Lei categoria A (Include: afiş A3, bilet fizic amintire şi o bere din partea casei) şi 170 Lei categoria C până pe 1 iunie
– PRESALE 2: 315 lei categoria A şi 185 de lei categoria C până pe 29 iunie
– La Intrare: 330 lei categoria A şi 200 de lei categoria C

Harta Locaţiei: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribună, sectoarele K şi E
Categoria C: cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

Va reamintim că pachetele VIP Meet & Greet şi Categoria B de bilete sunt Sold-Out!

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.

Share This