Blackerii de la Akral Necrosis vor cânta la București pe 18 mai, vineri, în Quantic Club, pe traseul unui turneu-fulger prin câteva dintre cele mai importante 3 orașe din țară, denumit Festering Spring Tour. Trupa pregătește un setlist de 80 de minute în care vor fi incluse piese în premieră de pe viitorul album de studio, anunțat să între în înregistrări anul acesta. Numele formațiilor invitate să participe alături de Akral Necrosis la concertul de pe 18 mai vor fi comunicate în perioada imediat următoare. Biletele se pot achiziționa la preț presale de 20 de lei de pe iabilet.ro sau de la intrare, în seara concertului, cu 25 de lei.

În 2018, Akral Necrosis reia activitatea live cu o serie concisă de concerte grupate sub titulatura Festering Spring Tour. Turneul, programat la mijlocul lunii mai, va trece prin Cluj (17 mai, Hard Club), București (18 mai, Quantic) și Iași (19 mai, Rock’N Iași).

După un an sabatic în privința activității live, timp acordat pentru conceperea unui nou album, Akral Necrosis se pregătește din nou de studio. La finele lui 2016, grupul a lansat al doilea album, intitulat “Underlight”, prin Loud Rage Music, material primit cu satisfacție de fani și bine receptat de presa internațională datorită unui black metal tăios și lipsit de menajamente, augmentat cu pasaje surprinzătoare pentru gen.

“Underlight”, ultimul album Akral Necrosis, poate fi ascultat la acest link:
https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-underlight

Pagina oficială de FB:
https://www.facebook.com/akralnecrosis/

Line-up Akral Necrosis:
Octav Necrosis – voce
Victor – chitară
Gabriel – chitară
Soyos – bass
Traian SullenSun – tobe

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Pagina oficială de FB a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/788484321341418/

Share This