Vesti importante din partea blackerilor de la Akral Necrosis, dupa o perioada notabila de liniste, ce pare ca a fost doar calmul dinaintea urgiei.

Coarnele sus, avem “prospaturi” pentru legiune!

 

Inregistrarile noului album au inceput. Materialul e gata de ceva timp si va deveni cat de curand cel de-al treilea si cel mai lung full-length Akral Necrosis. Bateriile au fost trase deja de Krzysztof Klingbein, unul dintre cei mai agresivi tineri bateristi din Polonia. Albumul are 10 piese, o durata de peste o ora si marcheaza revenirea trupei la un format conceptual.

 

Pe omul din spatele tobelor il puteti vedea la treaba mai jos, intr-o inregistrare din septembrie.

 

“Surpriza” n-ar fi existat daca Traian Sullensun ar fi continuat ce am inceput cu Underlight. Alegerile inchid capitole si deschid altele, iar deciziile trebuie respectate, insa contributia sa la noul album face acum posibil acest comunicat.

 

Numele noului album va fi anuntat in perioada urmatoare. Pana in primavara anului viitor, cand este planuita lansarea lui, vor fi suficiente ocazii, mai ales ca, dupa o pauza destul de lunga, se pregateste o noua serie de concerte!

 

O parte din intregul tablou al noului album a fost dezvaluita prin videoclipul piesei “Man in the Cauldron”, asa ca fiti liberi sa gasiti acolo indicii despre universul urmatorului full-lenght Akral Necrosis.

 

Akral Necrosis este una dintre cele mai longevive trupe de Black Metal din Romania, infiintata in 2006. Grupul are 2 albume lansate pana in prezent: “Pandemic Dominion” (2011) si “Underlight” (2016), caracterizate printr-un stil agresiv si teme ce proiecteaza cinic promiscuitatea relatiei om-viciu.

Underlight este inca disponibil pentru comenzi aici:

– versiunea CD: http://shop.loudragemusic.com/akral-necrosis-underlight
– versiunea digitala: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-underlight

Contacte:

Akral Necrosis
https://www.facebook.com/akralnecrosis/

Loud Rage Music
www.loudragemusic.com
loudragemusic.bandcamp.com

 

Share This