În 2018, Akral Necrosis reia activitatea live cu o serie concisă de concerte grupate sub titulatura Festering Spring Tour. Turneul este programat la mijlocul lunii mai și va trece prin Cluj, București și Iași, ultimul concert ca parte din festivalul Rock’n’Iași, acolo unde grupul va urca pe scenă în seara de sâmbătă.

Blackerii vin cu noutăți în setlist-ul de 80 de minute pregătit pentru Festering Spring Tour. Printre piese de pe Pandemic Dominion și Underlight, se va afla și material nou, conceput pentru al treilea album Akral Necrosis, a cărui lansare va avea loc în viitorul apropiat. Alte concerte programate pentru 2018 vor fi anunțate curând.

Datele turneului:
17 mai – Cluj, Hard Club
18 mai – București, Quantic Club
19 mai – Iași, Rock’N’Iași

Akral Necrosis, una dintre cele mai agresive și longevive trupe de black metal de pe la noi, revine pe scenă în 2018 cu o serie de concerte. După un an sabatic în privința activității live, timp acordat pentru conceperea unui nou album, Akral Necrosis se pregătește de studio. La finele lui 2016, grupul a lansat al doilea album, intitulat “Underlight”, prin Loud Rage Music, material primit cu satisfacție de fani și bine receptat de presa internațională datorită unui black metal tăios și lipsit de compromis, augmentat cu pasaje surprinzătoare pentru gen.

Akral Necrosis vor anunța în scurt timp detalii despre concertele de la București și Cluj Napoca.

“Underlight” poate fi ascultat la următorul link:
https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-underlight

Pagina oficială de FB:
https://www.facebook.com/akralnecrosis/

Line-up Akral Necrosis:
Octav Necrosis – voce
Victor – chitară
Gabriel – chitară
Soyos – bass
Traian SullenSun – baterie

Booking-ul este asigurat de Cavalleria, iar posterul este creat de Costin Chioreanu/Twilight13Media.

Share This