Akral Necrosis revin la Cluj pe 17 mai, joi, în Hard Club, pe traseul unui turneu-fulger prin trei dintre cele mai importante orașe din țară, denumit Festering Spring Tour. Cu această ocazie, Marchosias se alătură evenimentului și va completa line-up-ul serii. Biletele vor fi disponibile în seara concertului la intrarea în club. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

Trupa Akral Necrosis pregătește un setlist de 80 de minute în care vor fi incluse piese în premieră de pe viitorul album, anunțat să între în înregistrări anul acesta.

După un an sabatic în privința activității live, timp acordat pentru conceperea de material nou, Akral Necrosis se pregătește din nou de studio. La finele lui 2016, grupul a lansat al doilea album, intitulat “Underlight”, prin Loud Rage Music, material primit cu satisfacție de fani și bine receptat de presa internațională datorită unui black metal tăios și lipsit de menajamente, augmentat cu pasaje surprinzătoare pentru gen.

“Underlight”, ultimul album Akral Necrosis, poate fi ascultat la acest link:
https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-underlight

Marchosias revin pe scenă tot după o pauză, timp în care black-erii și-au reconfigurat line-up-ul. În 2018, Marchosias înseamnă Mørke – voce (2011 – prezent), Csaki Romeo – bass (2010 – prezent), Ștefan (Blind) Gheltu – chitară (2015 – prezent), Adrian Petrișor – chitară (2016 – prezent), Luca Breaz – tobe (2018 – prezent). Trupa s-a înființat în 2011 cu scopul de a livra un black metal experimental. La scurt timp după formare, Marchosias a lansat EP-ul “Above the Throne of God”.

Reamintim că în 2015, cele două trupe au lansat un split prin intermediul casei de discuri LoudRageMusic, intitulat “(inter)SECTION”.
Materialul poate fi ascultat parțial la următorul link:
https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-marchosias-inter-section

Pagina eventului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1809295829101572/

Share This