Akral Necrosis şi Marchosias alături de Loud Rage Music au făcut publică coperta split-ului ce urmează să fie lansat până la sfârşitul toamnei. Grafica materialului, intitulat “(inter)SECTION”, este semnată de artistul Costin Chioreanu / Twilight13Media. Alegerea de a colabora cu Costin pentru partea vizuală nu a fost una dificilă sau surprinzătoare, ambele trupe având siguranţa că rezultatul se va potrivi perfect cu mesajul pe care au ales să-l transmită.

În ideea de a duce conceptul de split mai departe decât majoritatea trupelor care aleg să lanseze tipul acesta de material, Akral Necrosis şi Marchosias au ales să prezinte şi două cover-uri. Akral Necrosis a înregistrat varianta proprie a piesei “The Sacred Book” după Marchosias, iar aceştia au ales “Slay the Whore”.

an-marc-nov

Cu această ocazie, cele două trupe menţionează şi despre masterizarea split-ului de care se face “vinovat” Marius Costache de la Studio148. Mix-ul a fost făcut în manieră “in house” de către Victor din Akral Necrosis şi Edward din Marchosias.

Tracklist “(interSECTION)”:

Akral Necrosis side
01 – Separator
02 – Purge (live)
03 – The Sacred Book (Marchosias Cover)

Marchosias side
04 – Irkalla
05 – False Prophet
06 – Slay the Whore (Akral Necrosis Cover)

Data lansării va fi anunţată în curând.

Share This