Noul album al clujenilor de la Luna Amară, „Aproape”, este începând de astăzi disponibil pentru download si streaming pe toate platformele digitale!

https://UMR.lnk.to/LunaAmara-AproapeNe

La cinci ani de la „Pietre în alb”, albumul care a marcat un apogeu de maturitate și complexitate în muzica Luna Amară, trupa clujeană revine cu un nou disc ieșit din orice tipare. „Aproape” este o colecție de șapte cântece într-un registru semi-acustic, păstrând amprenta lirică și muzicală a trupei dar ducând totul la un alt nivel. „Aproape” se va lansa printr-un concert la București sâmbătă, 22 octombrie, la Clubul Țăranului (str. Monetăriei nr. 3) iar formația va avea alături pe scenă cvartetul de coarde Light Quartet.

Noul videoclip Luna Amară, pentru piesa „Doar noi doi”, primul single de pe “Aproape”, este disponibil aici:

„În această toamnă ne-am decis să semnăm cu Universal Music România și să lansăm un nou material discografic. Albumul se numește “Aproape”, are 7 piese si nu știm precis dacă e un EP mai lung sau un LP mai scurt… Ce știm sigur e că primul single se numește „Doar noi doi” și are un videoclip realizat de Resize Media care va apărea în curând. Dacă v-a plăcut “Don’t Let Your Dreams Fall Asleep”, atunci o să vă placă și “Aproape”, însă veți avea și una-două surprize… Turneul de promovare începe pe 15 octombrie, în cadrul evenimentului fEast de la Londra, și continuă în țară până în decembrie. Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem la concerte!” – Mihnea Blidariu

digipack-printTracklist „Aproape”:
1. Aproape
2. Doar noi doi
3. Duși de val
4. Lampioane
5. Pene
6. Prea târziu
7. Prieteni călători 

Luna Amară:
Nick Făgădar – chitară, voce
Mihnea Blidariu – chitară, voce
Șerban Onțanu-Crăciun – chitară
Sorin Moraru – bass
Răzvan Ristea – tobe

la-small-013Contact Luna Amară:
http://fb.com/lunaamaraband
www.luna-amara.ro
Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro/lunaamara

Share This